Türkiye’de İngiliz Ticaret Odası’nın (BCCT) Birleşik Krallık İstanbul Başkonsolosluğu bahçesinde düzenlediği gelenekselYaz Partisi”, diplomatik çevrelerle ve sanat dünyasıbir araya getirdi.

CHRIS GAUNT - JILL MORRIS - GÜLTEN SÜZER GAUNT - KENAN POLEO 

Birleşik Krallık İstanbul Başkonsolosu Kenan Poleo ve BCCT Başkanı Chris Gaunt OBE ev sahipliğinde, Birleşik Krallık Ankara Büyükelçisi Jill Morris’in de katılımıyla Birleşik Krallık Kralı Charles III onuruna Yaz Partisi organize edildi.

KENAN  POLEO 

Etkinliğin açılış konuşmasında, Başkonsolos Kenan Poleo, Kralın onuruna düzenlenen davete evsahipliği yapmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek; “Bu gece, Birleşik Krallık ve Türkiye'nin ikili ilişkilerini kutlamak için bir araya geldik. Aramızda muhteşem yeni Büyükelçimiz Jill Morris de var. Kendisine hoş geldiniz demek istiyorum. Bizi mükemmel ortaklar yapan ticaretimizi ve tüm kültürel bağlarımızı güçlendirmek yolunda durmadan ilerliyoruz. Jill Hanım ve Türkiye ağındaki çok deneyimli ekiplerimizle birlikte ikili ilişkilerimizi daha da ileriye taşıyacağız.” dedi.

CHRIS GAUNT 

BCCT Başkanı Chris Gaunt OBE, gelenekselleşen BCCT Yaz Partisi'nin keyifli bir buluşmanın ötesinde, iş insanlarına yeni işbirlikleri ve bağlantılar kurma platformu sunduğuna değinerek, bu etkinlikte farkındalığı arttırıcı sosyal sorumluluk konularına özen gösterdiklerini belirtti. Bu yıl sürdürülebilir yardım ve destek teması çerçevesinde, özellikle maddi imkanları kısıtlı öğrencilerin eğitimine destek sağlayan Türk Eğitim Vakfı’nı misafir ettiklerine vurgu yaptı. Davetlileri STK lar için sadece bir geceyle sınırlı kalmayan bir etkide bulunmaya teşvik ederek, olumlu bir sinerji yaratmayı hedeflediklerine dikkat çekti.

Eser Bayraktar'dan Büyük Kulüp'te iftar daveti Eser Bayraktar'dan Büyük Kulüp'te iftar daveti

MUSTAFA SÜZER - İZZET GARİH 

Türk Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Şükrü Tekbaş, etkinlikle ilgili olarak; “Başarılı ve maddi imkânları kısıtlı gençlerimizin eğitimleri yarıda kalmasın diye gösterdiğimiz bu çabamızda sizlerle yan yana olmaktan, kıymetli desteğinizi almaktan mutluluk duyuyoruz. Değerli davetleri için Türkiye’de İngiliz Ticaret Odası'na ve etkinliğe ev sahipliği yapan Birleşik Krallık İstanbul Başkonsolosluğu’na teşekkürlerimizi sunuyoruz.” ifadesinde bulundu.

EMEL - MEHMET GÜLTEKİN 

Davette sahne alan Nebi Birgi ve Dans Grubu, hareketli performansı ile geceye ayrı bir renk kattı.

ARZU KUNT - SİNEM YILDIRIM 

SELMAN - TUNCAY - CAN AŞÇI 

BCCT Yaz Partisi; Beko, Özel Berkay Tulpar Kliniği, BP, British Council, Dyson, HSBC, Nev Jewellery, Rolls-Royce Motorcars İstanbul, TBS (Tarabya İngiliz Okulları) katkılarıyla gerçekleşti. Ayrıca Aston Martin, 13.Eyaf Expo, Florence Nightingale, Vitabiotics, Vodofone, Aktay, Jurcom, Tuscor Iloyds, Çok Çok Thai Pera, Conrad İstanbul Bosphorus, Divan İstanbul, Hilton İstanbul Bosphorus, Mandarin Oriental Bosphorus Istanbul, The Ritz-Carlton İstanbul, Rixos Pera İstanbul, Swissotel The Bosphorus İstanbul, TBS Medya destek verdiler.

MERT FIRAT

TUĞÇE PEKSAYAR

MELİSA SÖZEN - HARUN TEKİN 

Editör: MURAT ÖZER