Begüm Khan, Çin yeni yılı‘na atıfta bulunarak, Chinese New Year: Dragon’u tanıttığı benzersiz bir davet gerçekleştirdi!..

HANDE ERÇEL- BEGÜM KIROĞLU 

Her daim güçlü ve çarpıcı tasarımlarla; fauna, flora ve tılsımların eşsiz güzelliklerini mücevherlere yansıtan Begüm Khan, yepyeni göz alıcı ikonu, Chinese New Year: Dragon’u yakın dostlarının eşliğinde, bir Çin Yeni Yılı kutlama yemeğinde tanıttı.

Guess 2024 Beachwear koleksiyonuyla yaza iddialı giriş! Guess 2024 Beachwear koleksiyonuyla yaza iddialı giriş!

MELİSA SABANCI TAPAN 

Begüm Khan markasının Kurucusu Begüm Kıroğlu ev sahipliğinde gerçekleşen davete, Hande Erçel, Melisa Sabancı Tapan, Bettina Hakko, Aslı Çelebi, Serra Türker, Serdar Gülgün, Lara Türker, Okşan – Cem Mirap, Aslı Pamir, Mehmet Korutürk, Romina Simsaryan, Seda Domanic, Sinan Sökmen, Yasemin Öğün, Nur Bilen Yavuzer, Hande Can, Eda Gürkaynak ve Dina Vasileva gibi ünlü isimler ve yakın dostları katılım gösterdi.

BETTİNA HAKKO 

11 Aralık tarihinde, Bebek Otel Dragon Restoran’da gerçekleşen bu özel Çin temalı yemekte, davetliler, 2024 Çin Yeni Yılı’nı sembolize eden ejderhayı yansıtan bu benzersiz yeni ikon ile Çin Yeni Yılı’nı erkenden kutladı.

HANDE ERÇEL 

Ejderhalardan esinlenerek tasarlanan bu çarpıcı yeni ikon, Asya’nın kadim estetik anlayışını, modern dünyanın çizgileriyle birleştiren, Begüm Khan’ın “Shanghai” koleksiyonun üyesi olarak karşımıza çıkıyor.

BEGÜM KIROĞLU 

Bu yeni çarpıcı parçaların kökleri, Şangay’dan İstanbul’a kadar uzanarak, markanın tasarımcısı ve kurucusu Begüm Kıroğlunun özel ilgi alanı olarak başlayıp, derin bir eğitime evrilen Çin Kültürü tutkusunu ve markanın kökenindeki ilham kaynaklarını ön plana çıkarıyor.

ASLI ÇELEBİ 

Markanın tasarımcısı ve kurucusu Begüm Kıroğlunun özel ilgi alanı olan Çin Kültürü’nden ilham alan bu çarpıcı yeni ikon, Çin Yeni Yilı’nı simgeleyen ejderhalara atıfta bulunarak küpe, earcuff, piercing, kolye, şahmeran ve bileklik parçalarından oluşuyor.

HANDE CAN 

1920-1940 dönemlerinde doğunun ve batının eşsiz harmonisini, her alanda özümseyen Şangay esintili ikonda, Çin Yeni Yılı’nı sembolize eden ejderha, Begüm Khan yorumuyla birleşerek en modern formlarıyla yerini alıyor.

LARA TÜRKER 

Bronz, gümüş ile altın üzerine; değerli taşlar ve kristallerin baş rolde olduğu Dragon ailesi, Çin’in binlerce yıllık tarih ve güzellik algısının, modern dünya ile harmonisi sonucu ortaya çıkan eşsiz kültürün bir yansıması olarak Begüm Khan kadınıyla buluşuyor.

SERRA TÜRKER

Bu benzersiz ve çarpıcı ailenin göz alıcı Dragon parçaları, 12 Aralık’tan itibaren Nişantaşı showroom ve web sitesinde marka sevenleri ile buluşuyor!

YASEMİN ÖĞÜN 

Editör: MURAT ÖZER