Türkiye’de lüks modanın öncüsü Beymen, yarım asrı aşan tarihini, lüksün bu topraklardaki 500 yıllık geçmişine ışık tutan ve günümüze taşıyan küresel bir projeyle kutluyor.

TOLGA EGEMEN - ALİ FARAMAWY - ERGUN ÖZEN - ELİF ÇAPÇI - MARIE LAURE AKDAĞ - HASAN ARAT - BERNARD BARBOUR - HÜSNÜ EREL

KERİM SABANCI - ARZU SABANCI
BEYMEN’İN 50, LÜKSÜN 500 YILI
Anadolu’nun zengin kültür mirasını, lüksün izindeki sergi, kitap ve belgesel projesiyle dünyaya anlatan Beymen, “Golden Opulence” sergisi ve aynı adı taşıyan kitabın lansmanı vesilesiyle, moda ve tasarım dünyasına yön veren markaların temsilcilerini, kreatif direktörleri, tasarımcıları ve sektörün önde gelen isimlerini 3 – 5 Kasım tarihleri arasında İstanbul’da buluşturdu.

ALİ FARAMAWY - HASAN ARAT - HANİA RACHİD- RACHİD MOHAMMED RACHİD - ELİF ÇAPCÇI - ERGUN ÖZEN
BEYMEN 50. YILINI UNUTULMAZ BİR GALA İLE KUTLADI
Beymen, 50. yıl kutlamaları çerçevesinde Çırağan Palace Kempinski İstanbul’da görkemli bir gala gecesi de gerçekleştirdi. Beymen’in bünyesinde bulunduğu Mayhoola for Investments LLC CEO’su, Valentino ve Balmain’in Yönetim Kurulu Başkanı Rachid Mohamed Rachid ve Beymen Group CEO’su Elif Çapçı’nın konuşmalarıyla başlayan geceye dünyaca ünlü maestro Andrea Bocelli ve müzisyen Karsu’nun eşsiz konseri damgasını vurdu.

AYŞE - ECE EGE

BRYAN YAMBAO
50’yi aşkın dünya markasının Beymen için bu topraklardan aldıkları ilhamla tasarladıkları eserler, Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen “Golden Opulence” sergisi ile 6-30 Kasım tarihleri arasında ziyarete açık olacak.

BURCU ESMERSOY - NAZIM AKMANDİL

BÜNYAMİN - LAMİA AYDIN

CEMİL DİNÇMEN - ECE ŞİRİN

DİLEK HANİF

EDGARDO OSORIO - BEGÜM KHAN

ELİF ÇAPÇI

JOURDAN DUNN - OLIVIER ROUSTEING

LEONIE HANNE

MARIE LEBLANC

MERİÇ KÜÇÜK

MİRGÜN CABAS - ZEYNEP YÜKSEKTEPE

PIERPAOLO PICCIOLI

SERDAR GÜLGÜN

TIZIANA TERENZI

BİRCE AKALAY

ECE SÜKAN

MERVE DİZDAR

SERENAY SARIKAYA

ŞAHİKA ERCÜMEN

ZERRİN TEKİNDOR

SERKAN TUTAT - BANU CENGİZ - ÜMİT ERSOY - BARIŞ TEZMAN - ELİF GÖKTAŞ - ERGUN ÖZEN - ELİF ÇAPÇI - HASAN ARAT - SEBLA REFİG DEVİDAS - POLAT UYAL - ÖZGÜR BÜGÜ - REHA EMEKLİ - AHMET ÖCAL - MEHMET ÇAYIREZMEZ - BATUR KUTNAY




