Hayatın her alanına uzanan üretim ve tasarımlardan ilham alan vizyonuyla Beymen, sanat ve modanın yaratıcı dünyalarını Beymen Art çatısı altında birleştiriyor. 

Beymen Group Çağdaş Sanat Koleksiyonu ile yerel ve global sanatçıların eserlerini geniş kitlelerle buluşturan Beymen, alışverişin ötesinde benzersiz ve ilham veren deneyimler yaşatan özel etkinliklerine Beymen Art Talks ile devam ediyor. 

DİLFRİP ANDAÇ - NAZLI KEÇİLİ- GÜLDEN BÜYÜKUÇAK - BUKET ŞAKARCAN - MELİS TÜRKOĞLU

Güncel sanat platformu Artkolik işbirliği ile gerçekleşen sanat söyleşilerinin yenisi 9 Mayıs 2023, Perşembe günü Beymen İstinyePark İzmir’de gerçekleşti. 

BAHAR VAR - BİLLUR VİDİNLİOĞLU - CEYDA NİYAZOĞLU

Artkolik Sanat ve Eğitim Platformu kurucusu Nazlı Keçili moderatörlüğünde, Sanat Tarihçi Buket Şakarcan’ın katılımıyla gerçekleştirilen “Tuvalden Podyuma Sanat ve Moda” konulu sohbette,

DİDEM DEVELİOĞLU

Rönesans döneminin en ünlü resimlerinden Arnolfini Wedding ve zamanının ötesinde bir sanatçı Hieronymus Bosch’un eserlerine sanat tarihinin en ünlü yapıtlarının modaya yansıması ele alındı.

BETÜL SAYİNTA

Davetlilerin soru ve cevapları ile interaktif olarak devam eden Beymen Art Talks’a aralarında Bahar Var, Billur Vidinlioğlu, Ceyda Niyazoğlu, Dilfrip Andaç, Didem Develioğlu, Melis Türkoğlu, Zeynep Tekin, Feyza Aydın, Lale Somak, Merve Çelikkaya, Pelin Dinsel, Neslihan Veryeri, Gamze Yemişçi, İlkay Acun, Selin Şeker, Işıl Manavoğlu, Milen Habif’in de   aralarında yer aldığı iş ve cemiyet hayatından pek çok ünlü isim katıldı.

BİLLUR VİDİNLİOĞLU - ENGİN DENİZ ERİŞ

FEYZA AYDIN

KÜBRA SEFA

LALE SOMAK

MERVE ÇELİKKAYA

NAZLI KEÇİLİ - BUKET ŞAKARCAN

NESLİHAN VERYERİ - BELİZ BARAN - GAMZE YEMİŞÇİ - İLKAY ACUN

SELİN ŞEKER - IŞIL MANAVOĞLU - MİLEN HABİF

FATİH ŞAHİN -  ZEYNEP TEKİN

PELİN DİNSEL

Editör: MURAT ÖZER