Gelenekselleşen MAGical NightWhite Party” konsepti ile, Bodrum’un en güzel sahillerinden olan Bilkent Casa Costa’da gerçekleşti.

SEDA-CAN ÇAVUŞOĞLU

BODRUM'DA MAGICAL WHITE NIGHT RÜZGARI 

Genç ve başarılı iş adamı MAG kurucusu Can Çavuşoğlu, eşi Seda Çavuşoğlu ve Beril Çavuşoğlu ev sahipliğinde gerçekleşen geleneksel MAGical Night’ın bu yıl ikincisi “White Party” konsepti ile Bodrum Bilkent Casa Costa Otel’de gerçekleşti.

BERİL ÇAVUŞOĞLU

Gülnur Kamaşak'tan Büyük Kulüp'te iftar daveti Gülnur Kamaşak'tan Büyük Kulüp'te iftar daveti

AHU-SÜLEYMAN ORAKÇIOĞLU

Bodrum Gündoğan koyunun eşsiz güzelliği eşliğinde gerçekleşen geceye Seda-Vedat Alaton, Ahu-Süleyman Orakçıoğlu, Hülya-Burak Şendir gibi iş ve cemiyet hayatının sevilen isimlerinin yanı sıra Ebru Akel, Adil Yıldırım, Saadet Büyük gibi ekranların sevilen yüzleri ile siyaset dünyasının tanınmış isimleri katıldı.

EBRU AKEL

Katılımcılar beyaz kıyafetleriyle adeta şıklık yarışındaydı. Gece Beril Çavuşoğlu’nun konuşmasıyla başladı. Çavuşoğlu davetlilere bu güzel organizasyonda kendilerine eşlik ettiği için teşekkür etti. 

ADİL YILDIRIM

Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak” sözleriyle konuşmasına başlayan MAG kurucusu Can Çavuşoğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Aile olarak birçok alanda faaliyet göstererek Ankara sonrası şimdi de Bodrum’a böyle sihirli bir gece kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz.

SAADET BÜYÜK

Cumhuriyet’in 100. yılında Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda yürüyen bizler; onun kurmuş olduğu demokratik, çağdaş, laik Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet yaşatmak üzere çalışmaya gayret edeceğiz. Bu yolda bana destek olan ailem, kardeşim dediğim isimler, siz değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.  

ERKAN-NURCAN AYTEKİN

Bodrum’un eşsiz atmosferi ve Uğur Kirik’in muhteşem müzik performansı ile devam eden yılın en büyülü gecesinin keyfini süren misafirler unutulmaz bir gece yaşadı. 

YASEMİN SERTKAYA

ETKİN-DAMLA PERÇİNER

MİCHAEL-NERMİN SİEG

NAZ-MUHARREM ESKİYAPAN

ZEHRA-AYSAN ÇELİK

Editör: MURAT ÖZER