Yves Rocher Türkiye, en sevilen ikonik serisi Monoi de Tahiti’nin 35. yıl kutlaması için 18 Temmuz günü bir davet gerçekleştirdi.

DİLA TARKAN 

Momo Bodrum’da gerçekleşen davette, Yves Rocher Bitkisel Kozmetik Laboratuvarları uzmanları tarafından doğaya saygılı olarak üretilen Monoi Serisi’nin ikonik ürünleri, eşsiz formülü ve kokusu keşfedildi.

FIRAT ÇELİK 

Keyifli davete moda ve cemiyet dünyasından  Dila Tarkan, Fırat Çelik, Işıl Reçber, Eda Zamanpur, Bengi Kurtcebe, Ece Vahapoğlu, Şebnem burcuoğlu, Burcu Şendir, Didem Bağrıaçık, Elif Çürüksulu ve Sara Benun gibi isimler katıldı.

 

IŞIL REÇBER

1988’de doğan Monoi’lerle aynı tasarıma sahip 35. yıl özel ambalajlarının misafirler tarafından keşfedildiği buluşmada sahilin, kumun ve denizin keyfi ışıltılı özel yaz serisi Yves Rocher Monoi ile çıkartıldı.   

EDA ZAMANPUR - RÜYA DEMİRBULUT 

Nemlendirme, onarma ve yumuşatma özelliği ile devrim yaratan Tahiti Monoi; Tropikal ada esintisini yıl boyunca hissetmek isteyenler için Yves Rocher Botanik Uzmanları tarafından özel olarak geliştirildi.

Paraben, sülfat ve sabun içermeyen özel seri, %94’ten fazla doğal içeriği ile cilde saygılı bir bakım sunuyor.

BENGİ KURTCEBE

Fransız Polinezyasından elde edilen Tahiti Monoi %100 geri dönüştürülmüş plastikten elde edilen geri dönüştürülebilir plastik ve cam ambalajları ile aynı zamanda vegan olan doğaya duyarlı yaklaşıyor.

ECE VAHAPOĞLU

Seri karşı konulamaz kokusu, parıltılı ürünleri ve yenilikleri ile yaz ürünlerinizin yıldızı olmaya devam ediyor.

ŞEBNEM BURCUOĞLU

DURU KARABACAK - BURCU ŞENDİR 

DİDEM BAĞRIAÇIK

SARA BENUN - ELİF ÇÜRÜKSULU

Ünlü isimleri buluşturan belgesel: "Beymen - Golden Opulence" Ünlü isimleri buluşturan belgesel: "Beymen - Golden Opulence"

EDA ZAMANPUR - RÜYA DEMİRBULUT 

ASLI KIVANÇ

GAMZE BİRAN 

GÖKÇE GÜREŞÇİ 

ROJIN TUFAN - SERRA PAKEMİR 

TUĞÇE GÜREŞÇİ

TUĞÇE GÜREŞÇİ - GÖKÇE GÜREŞÇİ

Editör: MURAT ÖZER