Bolu Dağı'nın D-100 kara yolu ile Anadolu Otoyolu geçişinde kar yağışı etkili oluyor.



Kentte gece saatlerinde başlayan yağmur, sabaha karşı kar yağışına dönüştü. Özellikle Bolu Dağı geçişinde kar yağışı etkili oldu. Kar yağışı ile D-100 kara yolu ve Anadolu Otoyolu geçişinde kar kalınlığı, 10 santimetreye ulaştı. Karayolları ekipleri, 2 güzergahta kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı. Özellikle kar lastiği takmadan yola çıkan bazı sürücüler, zor anlar yaşadı. Trafik ekipleri de yol güzergahları üzerinde kontrollerini artırdı.

Yunanistan ile 'Pozitif Gündem' toplantısının 6'ncı İstanbul’da gerçekleştirilecek... Yunanistan ile 'Pozitif Gündem' toplantısının 6'ncı İstanbul’da gerçekleştirilecek...

KAR YAĞIŞI ETKİSİNİ ARTIRDI

Bolu Dağı'nın D-100 kara yolu ile Anadolu Otoyolu geçişinde kar yağışı etkisini sürdürüyor. Gece başlayan kar yağışı şiddetini artırırken, Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı geçişinde sürücüler araçları ile güçlükle ilerliyor. Yolda uzun araç kuyrukları oluşurken, Karayolları ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışması yapıyor. Polis ekipleri, Anadolu Otoyolu'ndaki araç yoğunluğunu azaltmak için trafiği Abant Gişeleri'nden D-100 kara yoluna yönlendirdi. (DHA)

Editör: MURAT ÖZER