Bor Holding kurucularından, Yönetim Kurulu Başkanı ve sanat koleksiyoneri Özgür Cem Hancan’ın sanata olan tutkusu ve kültür-sanat faaliyetlerine verdiği önemle kurulan Bor Sanat, küratörlüğünü Ebru Nalan Sülün’ün üstlendiği “Parçalar & Hallersergisi ile Hancan Sanat Koleksiyonu’nu özel bir davetle sanatseverler ile buluşturdu.

MİSSEM CANMUTLU - MÜGE ÇETİN - ÖZGÜR CEM HANCAN - EBRU NALAN SÜLÜN  

Orjin Meşrutiyet’te gerçekleşen açılış davetine Bor Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Müge Çetin, Bor Sanat Genel Koordinatörü Missem Canmutlu, İnci Aksoy, Yahşi ve Maria Baraz, Serfiraz Ergun, Ali Güreli, Levent Erden, Ayşe ve Derya Köroğlu, Niyazi Erdoğan, Rana Korgül, Gülfem Kessler, Tony Ventura, Yasemin Semercioğlu gibi sanatseverler ve koleksiyonerler büyük ilgi gösterdi.

 MÜGE ÇETİN - ÖZGÜR CEM HANCAN 

 ALİ GÜRELİ 

ÖZGÜR CEM HANCAN - EBRU NALAN SÜLÜN 

Bor Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Cem Hancan’ın Bor Sanat’ın kuruluş süreci ve koleksiyonerlik hakkındaki açılış konuşmasıyla başlayan davet, serginin küratörlüğünü üstlenen Ebru Nalan Sülün’ün Parçalar & Haller sergisi ile bir koleksiyon aracılığıyla “koleksiyon yapma” eylemini nasıl tartışmaya açtığını anlattığı konuşmasıyla devam etti.

MİSSEM CANMUTLU - ÖZGÜR CEM HANCAN

Hancan Sanat Koleksiyonu’ndan seçki sunan ve 63 eseri bir araya getiren sergi; Fikret Mualla’dan Fahrelnissa Zeid’e, Nuri İyem’den Mehmet Güleryüz’e önemli bir sanat tarihi seçkisini barındırıyor. “Parçalar & Haller” sergisi 15 Kasım – 15 Aralık tarihleri arasında Orjin Meşrutiyet’te ziyaret edilebilir.

İNCİ AKSOY 

Sanatseverleri buluşturan sergi: "Aida Mahmudova - Bir Rüya Açılır" Sanatseverleri buluşturan sergi: "Aida Mahmudova - Bir Rüya Açılır"

YAHŞİ - MARIA BARAZ 

SERFİRAZ ERGUN - MİSSEM CANMUTLU 

LEVENT ERDEN - BEYZA ÇAĞLAR 

MELİKE AGAR - ENGİN AYKANAT 

AYŞE - DERYA KÖROĞLU

NİYAZİ ERDOĞAN 

TONY VENTURA 

GÜLFEM KESSLER - YASEMİN SEMERCİOĞLU 

ALİ KABAŞ - ÖZLEM YALÇIN 

AYŞE SADIKOĞLU - NİLGÜN BÜKE 

BERNA ULUTAŞ

BEYZA ÇAĞLAR - MİSSEM CANMUTLU - ÖZGÜR CEM HANCAN - EBRU NALAN SÜLÜN 

DENİZ OVA - EBRU NALAN SÜLÜN 

GÜLFEM KESSLER

İNSEL - ERSİN TUNÇAY 

ÖZGÜR CEM HANCAN - MÜGE ÇETİN - MURAT ÖZKAYA 

RANA KORGÜL 

SEFA ÇAKIR 

SELVİN - UĞURAL GAFUROĞLU 

SONER ÇOKLAR - MAHMUT KARACAN - AYHAN SERHAN ATASOY 

Editör: MURAT ÖZER