Boyner Grup, ‘Kurumsal İletişim Direktörü’ olarak Selen Tokcan Hacaloğlu’nun atandığını duyurdu. Bugün itibariyle göreve başlayan Hacaloğlu’nun, Boyner Grup’un kurumsal iletişim stratejisi ve kurumsal iletişim planının oluşturulması, sosyal sorumluluk ve sürdürülebilirlik projelerinin iletişiminin yönetilmesinden sorumlu olacağı belirtildi. 

Selen Tokcan Hacaloğlu hakkında marka tarafından şu bilgiler paylaşıldı: 

TÜİK: "Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı" TÜİK: "Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı"

“Selen Tokcan Hacaloğlu, 2001 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi’ni tamamladı. Hacaloğlu, 2002-2010 yılları arasında çeşitli medya kurumlarında ‘Editör’, ‘Kıdemli Muhabir’, ‘Haber Kuşağı Editörü’ ve ‘Dış Haberler Program Yapımcısı’ pozisyonlarında görev aldı. Hacaloğlu, 2010 yılında Avrupa Kültür Başkenti Ajansı’nın 'İletişim Koordinatörlüğü' görevini üstlendi. 2010-2013 yılları arasında Excel İletişim Danışmanlık'ta ’Medya Direktörlüğü’nün ardından, 2013 yılında Yıldız Holding bünyesine ‘Kurumsal İletişim Müdürü’ olarak katılan Hacaloğlu, 2016-2018 yılları arasında ‘Kurumsal İletişim Direktörü’ olarak görev aldı. 

2018’den bu yana Sabri Ülker Vakfı Genel Sekreteri olarak grubun tüm sosyal sorumluluk ve sürdürülebilirlik projelerinin iletişimini yürüten ve 4 Eylül itibarıyla Boyner Grup Kurumsal İletişim Direktörü olarak atanan Selen Tokcan Hacaloğlu, evli ve iki çocuk annesidir.” 

Editör: MURAT ÖZER