Başarılı Mimar Mehmet Yurtkuran'ın dokunuşuyla 112 yıllık bir tarih yeniden yaşatılıyor.

Laden Hotel'de babası gibi mimar olan oğlu Murat Yurtkuran ve başarılı mimarın hayat arkadaşı Halkla İlişkiler Müdürü Ebru Çakıllı ile birlikte Büyükada'nın kalbinde eşsiz bir hizmet ve ilgi sunuyorlar. Aile işletmesi sizleri konaklarında evlerinde hissiyle ağırlıyorlar. 

Bir  buluşma noktası, samimi bir kaçış, dinlenmek için Laden Palas Hotel, dünyanın dört bir yanından ziyaretçilerini ağırlayan, adanın en güzel adresi.

BÜYÜADA'DA UNUTULMAZ TATİLİN ADRESİ LADEN PALAS HOTEL

Marriott International, yeni otelini yıl sonunda Uludağ’da açıyor! Marriott International, yeni otelini yıl sonunda Uludağ’da açıyor!

Laden Palas Hotel, İstanbul'un keşmekeşinden sıkılan, yoğun iş yaşamının stresini atmak ya da günlük koşuşturmaya huzurlu bir mola vererek motivasyon kazanmak isteyenler için eşsiz bir deneyim vaat ediyor. 

Laden Palas Hotel ayrıca turistik amaçla misafirleri ağırlamanın yanı sıra kurumsal etkinlikler, iş toplantıları ya da ziyafet, düğün, nişan gibi organizasyonlara ev sahipliği yapabiliyor.

Eski Osmanlı mimarisi ile çağdaş Türk tasarımının eşsiz birleşimi olan 19. yüzyıl yığma ahşap konakta herkesi unutulmaz bir Büyükada deneyimi yaşamaya davet ediyor.

Editör: MURAT ÖZER