CoinGecko verilerine göre en güvenilir beş kripto borsasından biri olan Bybit, Varlık Yönetimi ürününü kullanıma sunduğunu duyurdu.  Yatırımcıların ihtiyaçlarına yanıt vermek için tasarlanan Bybit Varlık Yönetimi, riskleri en aza indirerek kişiselleştirilmiş çözümler ve cazip kazançlar sunuyor.

Bybit Varlık Yönetimi, piyasada koşullar nasıl olursa olsun son teknolojiyle donatılan stratejiler ve sağlam bir risk yönetimi aracılığıyla istikrarlı getiriler sunmayı amaçlıyor. Bireysel yatırımcıların yatırım hedefleri ile risk toleranslarına yanıt veren, yatırımcıların başarıya ulaşmak için kendi yollarını belirlemelerini sağlayan kişiye özel ürünleriyle öne çıkıyor.

Sermayeyi korumanın ne kadar önemli olduğunu çok iyi bilen Bybit Varlık Yönetimi, kullanıcılara uzun vadeli büyüme için güvenli bir ortam sunarak düşük riskli yaklaşımı benimsiyor. İki aşamada kullanıma sunulacak üründeki ilk aşama olan Fon Havuzu, sektördeki uzmanlarca yönetilen çeşitli varlıklara erişimi mümkün kılıyor. İkinci aşamada Bybit, kullanıcıları için yatırım konusunda yeni ufuklar açacak Yapılandırılmış Ürünler’i kullanıma sunacak. Çeşitlilik oldukça önemlidir. Bybit Varlık Yönetimi, son derece dinamik kripto piyasasında gönül rahatlığıyla hedeflerine ulaşma konusunda yatırımcılara güç veren, çeşitli varlık artırma yöntemlerini beraberinde getiriyor. Varlık Yönetimi tüm kullanıcıların erişebileceği kapsayıcı bir platform. Üstelik, VIP sistemiyle net varlık tutarı yüksek yatırımcılara benzeri olmayan avantajlar da sunuyor.

Bybit’in kurucu ortağı ve CEO’su Ben Zhou, Bybit Varlık Yönetimi hakkında düşüncelerini paylaşarak şunları dile getirdi: “Kripto yatırımları dünyasında çok yönlülük ile tutumu simgeleyen bir ürün olan Bybit Varlık Yönetimi’ni kullanıma sunmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Özel seçenekler, istikrarlı getiriler ve düşük riskli stratejilerle Varlık Yönetimi ürünümüz, kripto dünyasındaki uçsuz bucaksız fırsatlara sorunsuz erişimi mümkün kılacak.”

Bybit Varlık Yönetimi, stratejik ortaklıkları keşfetmek ve kripto yatırım ortamını birlikte geliştirmeye katkıda bulunmaları için sektördeki oyuncuları davet ederek kurumsal yatırımcılarla potansiyel iş birliği için de kapılarını açıyor.

Bitget Raporu: "Orta Doğu kripto piyasası yükselişte" Bitget Raporu: "Orta Doğu kripto piyasası yükselişte"

Editör: MURAT ÖZER