ÇABA Derneği ve Fairmont Quasar Istanbul, Cumhuriyetin 100. yılının coşkuyla kutlandığı ve elde edilen tüm gelirin ÇABAÇAM Eğitim Birimi’ne aktarıldığı çok şık bir Cumhuriyet Kutlaması düzenledi.

ESİN DEMİRÖREN 

Cumhuriyet’in 100. yılına özel Luna Balo Salonu’nda düzenlenen ve büyük ilgi gören geceye deprem bölgesinde gönüllü olarak çalışan öğretmenler, Çaba Derneği üyeleri, destekçileri ve sosyal yaşam dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı.

EDA KOSİF

ÇABA DERNEĞİ VE FAIRMONT QUASAR ISTANBUL’DAN 100. YILA ÖZEL CUMHURİYET KUTLAMASI

ÇABA Derneği ve Fairmont Quasar Istanbul, Luna Balo Salonu’nda Cumhuriyetin 100. yılının coşkuyla kutlandığı ve elde edilen tüm gelirin ÇABAÇAM Eğitim Birimi’ne aktarıldığı bir Cumhuriyet Kutlaması düzenledi.

DERYA ÖZBALCI - NICOLAS KIPPER 

ÇABA Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Zehebi ve Fairmont Quasar Istanbul Genel Müdürü Nicolas Kipper’ın ev sahipliğinde gerçekleşen davete deprem bölgesinde gönüllü olarak çocuklar için çalışan öğretmenler, Çaba Derneği üyeleri, destekçileri ve ünlü sanatçılar katıldı. Cumhuriyet Bayramı kutlaması deprem bölgesinde görev alan öğretmenlere plaketlerinin verildiği ödül töreni ve kısa film gösterisi ile başladı. Gecede konuklara Executive Chef Ercan Yamantürk tarafından “Türkiye'nin yedi bölgesinden yemekler" konsepti ile hazırlanan lezzetler sunuldu. Melis Köksal’ın caz ve Atatürk’ün en sevdiği şarkılardan oluşan repertuvarı ile renklenen gece, zeybek performansı ile devam etti. Gecenin sonunda sahne alan Murmusica Ensemble ise hareketli ritimleriyle konuklara keyifli saatler yaşattı. Gecede desteklerinden dolayı davetlilere teşekkür eden Özlem Zehebi, konuşmasında, “Bizler, gücümüzü birlikteliğimizden alıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılında genç öğretmenlerimizle geleceğe umutla bakıyoruz. Onların yetiştirdiği çocuklar bu dünyayı güzelleştirecekler. Bu günümüzü sağlayan Mustafa Kemal Atatürk ve tüm kahramanlara şükranlarımızı sunuyoruz." dedi. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya tarihinde önemli bir yere sahip öncü bir lider olduğunun altını çizen Fairmont Quasar Istanbul Genel Müdürü Nicolas Kipper ise Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılında, elde tüm gelirin gençlerin eğitimi için kullanılacağı bu anlamlı davete ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

ÖZLEM ZEHEBİ - NICOLAS KIPPER 

ÇABA Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Zehebi ve Fairmont Quasar Istanbul Genel Müdürü Nicolas Kipper, ev sahipliği yaptıkları davette konukları kapıda karşılarken gecenin kusursuz geçmesi için de tüm detaylarla bizzat ilgilendiler.

Davet öncesinde, 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremin ardından bölgede tüm gücüyle çalışan ÇABA yöneticileri ve öğretmenlerine birer plaket takdim edilirken plaket töreni sonrasında kısa film gösterimi yapıldı.

EVRİM ALASYA 

Mert Özlenir ve Nazlı Selin Şengel Boğaz'da görkemli bir düğün ile evlendi Mert Özlenir ve Nazlı Selin Şengel Boğaz'da görkemli bir düğün ile evlendi

Klass Ödülleri 2023 gecesinde kucakladığı ödülle Yüzüklüler Kulübü’nün üyeleri arasına adını yazdıran başarılı oyuncu Evrim Alasya da geceye katılarak ÇABA’nın faaliyetlerine destek oldu. Şıklığıyla da dikkat çeken başarılı oyuncu ÇABA’nın projeleri hakkında da bilgi aldı.

AHU KAMACI - GÜLCAN FERAH 

AYŞEGÜL - BARIŞ KILIÇ 

DOĞUKAN GÜNDOR 

ELÇİN DAĞLAROĞLU - SEDEFHAN OĞUZ - ÖZLEM ZEHEBİ

ERGÜL AZAPHAN 

İPEK BAŞYAZICIOĞLU 

İSMAİL POLAT

MELİS ŞENEL 

MURAT ÖZTÜRK - ŞENAY ABACI - ÖZLEM ZEHEBİ 

NATALİ - MURAT ÖKTEM 

OYA ANLAT ONAT

SEDEFHAN OĞUZ

SEVAL ERMİŞ

ŞENAY ABACI TURGUT - BİLGEN GEDİKLİ - SİMAY KAMER 

UĞUR BATUR - NESRİN İLTER 

Haber: Cem Tayanç 

Editör: MURAT ÖZER