Gonca Vuslateri, Hande Doğandemir, Dila Tarkan, Ceylan Çapa, Şebnem Çapa ve Meltem Demir gibi ünlü isimler, sevilen çizgi kahraman Aslan Kral için Cinemaximum Emaarda gerçekleştirilen özel gösterimde buluştu. Çoğu küçük yaşlardan beri Aslan Kral hayranı olan ünlü isimler, fotogerçekçi bir teknikle hazırlanan filmi büyük beğeniyle izledi.

ASLAN KRAL HAYRANI ÜNLÜLER EMAAR CINEMAXIMUM'DAKİ ÖNGÖSTERİMİNDE BULUŞTU 

Küçük büyük herkesin severek izlediği çizgi kahraman Aslan Kral, hayranlarıyla tam 25 yıl aradan sonra 18 Temmuz günü gerçekleştirilen özel bir gösterimle beyazperdede buluştu. İstanbul’un gözde alışveriş merkezi Emaar’da bulunan 15 salonu ile Türkiye’nin en büyük Cinemaximum’unda gerçekleştirilen öngösterime, Gonca Vuslateri, Hande Doğandemir, Dila Tarkan, Ceylan ve Şebnem Çapa gibi birçok ünlü isim katıldı. İlk filmiyle aynı senaryoya sahip Aslan Kral, fotogerçekçi bir teknikle hazırlanan yeni filmi, büyük beğeni topladı.

Seslendirme kadrosunda Beyonce, Altın Küre ödüllü Donald Glover, James Earl Jones gibi ünlü isimlerin yer aldığı film, yavru bir aslan olan Simba’nın ormanın kralı babası Mufasa’nın öldürülmesinin ardından yaşadıklarını ve bir kral olma yolundaki maceralarını anlatıyor.

Editör: MURAT ÖZER