Başarım Sensin Derneği, gönül çatısı altında olan depremzede üniversite öğrencilerinin eğitim burslarını sürdürebilmek amacıyla Gezi Hotel Bosphorus’ta anlamlı bir davet düzenledi.  

CEMİYETİN ÜNLÜ İSİMLERİNDEN ANLAMLI DAVET

Ünlü kağıt sanatçısı Gürat Özat’ın kağıttan çiçekler sergisinin de olduğu davete, Dernek Başkanı Şule Argüder, Figen Kıral, Elif İnci Aras, Özge Sander, Yeşim Alemdar Manav, Feryal Gülman, Ahu Orakçıoğlu, İpek Toplusoy, Seda Vardar, Tuğçe Yıldız, Nurgün Kemalbay, Gaye Alacalar, Neşe Sert, Zerrin Atay, Tuğçe Yıldız, Ebru Çarıkçılar gibi iş, sanat ve cemiyet hayatından birçok isim bir araya geldi.

ELİF İNCİ ARAS - ŞULE ARGÜDER - FİGEN KIRAL 

Başarı Senin Derneği, fırsat eşitsizliği yaşayan üniversite öğrencilerine burs imkanı sağlamak amacıyla Gezi Hotel Bosphorus'ta anlamlı bir davet düzenledi.

NEŞE SERT - SEDA GÜLER - ŞULE ARGÜDER - FERYAL GÜLMAN - ELİF İNCİ ARAS

Ünlü kağıt sanatçısı Gürat Özat'ın eşliğinde cemiyet hayatından tanınmış isimler; Feryal Gülman, Ahu Orakçıoğlu, İpek Toplusoy, Fikriye Yeter, Zerrin Atay, Selin Serçin, Elif İnci Aras, Neşe Sert, ve Barçın Kayaman kağıttan çiçek buketleri tasarladılar.

ÖZGE ARGÜDER SANDER - ŞÜLE ARGÜDER 

Ayrıca davette Figen Kıral, Özge Sander, Yeşim Alemdar Manav, Seda Vardar, Tuğçe Yıldız, Nurgün Kemalbay, Gaye Alacalar, Zerrin Atay, Tuğçe Yıldız, Ebru Çarıkçılar gibi iş, sanat ve cemiyet hayatından birçok isim bir araya geldi.

AHU ORAKÇIOĞLU 

Şule Argüder, hazırlanan buketleri satın alarak derneğin eğitim fonuna katkıda bulunan gönül dostlarına teşekkür plaketi verdi.

FERYAL GÜLMAN 

ŞULE ARGÜDER

Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Şule Argüder, "Bizim için her öğrencimiz bir çiçek ve biz de onların gelişimine destek olmayı amaçlayan bir derneğiz. Bu özel günde bizleri yalnız bırakmayan ve bağışlarıyla öğrencilerimize destek olan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz" ifadelerine yer verdi.

İPEK TOPLUSOY 

Parıltı Derneği 'Anneler Günü' yemeğinde buluştu Parıltı Derneği 'Anneler Günü' yemeğinde buluştu

ŞULE ARGÜDER - NEŞE SERT 

ASLI ŞÖLEN - YEŞİM ALEMDAR MANAV 

BARÇIN KAYAMAN - ŞULE ARGÜDER - FİGEN KIRAL 

DİLEK GERGEROĞLU 

ECE KIRAL 

FİGEN KIRAL - YEŞİM ALEMDAR MANAV - ŞULE ARGÜDER - ELİF İNCİ ARAS - ÖZGE SANDER

FİKRİYE YETER - ŞULE ARGÜDER - FİGEN KIRAL 

GAYE ALACALAR 

NEŞE SERT 

SEDA VARDAR 

ŞULE ARGÜDER - ZERRİN ATAY 

TUĞÇE YILDIZ - ŞULE ARGÜDER - NURAY YILDIZ - ÖZGE SANDER - NURCAN YILDIZ 

Editör: MURAT ÖZER