Dedeman Hotels & Resort International, Dedeman ve Park Dedeman’dan sonra geliştirdiği 7 yeni markasından biri olan Suites & Residences Village Sapanca ile yepyeni bir konsepte imza attı.

Selamlique Istanbul, İGA İstanbul Havalimanı'nda yeni mağazasını açtı!.. Selamlique Istanbul, İGA İstanbul Havalimanı'nda yeni mağazasını açtı!..

Dinamik bir büyüme yolculuğu içerisinde olan Dedeman’ın doğadan ilham alan Village konseptli ilk oteli Nisan Ay’ı itibariyle Sapanca’da hizmet vermeye başlayacak. 

Dedeman Village imza töreni, 18 Ocak 2023 günü Dedeman Hotels & Resorts International ve turizm sektöründe 3 yıldır aktif rol alan yatırımcı Hüseyin Mercan arasında iki markanın da yönetim kurulu, yöneticileri ve çalışanlarının da katılımıyla gerçekleşti.

CAZİBE MERKEZİ SAPANCA'YA, SIRA DIŞI BİR DEDEMAN DOKUNUŞU

Doğanın güzelliklerini içerisinde barındıran konumu, kusursuz hizmet anlayışı ve yüksek kalite standartlarıyla birlikte Sapanca Gölü’nün kıyısında Yanık Mevkii’nde hizmet vermeye hazırlanan Dedeman Village Sapanca, farklı kitlelere hitap edecek olan alternatifli ev tipi konaklama alanları ile sıra dışı ve konforlu bir konaklama deneyimini misafirlerine sunacak. 

Toplam 15 Bin metrekarelik bir alanda konumlanan Dedeman Village Sapanca, ahşap ağırlıklı özgün mimari çizgileri, doğayla iç içe dört mevsim tatil imkanı sağlayan özenle dekore edilmiş konaklama alanları, organik ürünlerle hazırlanmış imza lezzetlerin sunulacağı restoranı, rengarenk botanik bahçesi ve huzur dolu göl iskelesi ile Dedeman misafirperverliğini konuklarına bu kez bambaşka bir konseptle yaşatacak.  

Birbirinden farklı ve özgün konaklama seçenekleriyle misafirlerine sıra dışı bir deneyim alanı yaratacak olan Dedeman Village Sapanca, Karadeniz yöresine özgü ahşap malzemeden inşa edilmiş serender evleri, modern bungalovları ve değirmen konseptli taş evleri ile huzur dolu bir tatil olanağı sunarken, sıcak havuzlu evleri, geniş aileler için dizayn edilmiş family house kategorisi ve çiftlere özel balayı süiti ile özel tercihleri olan misafirlerine de kişiselleştirilmiş hizmetler sunacak.  

SAPANCA GÖLÜNE SIFIR KONUMUYLA KUSURSUZ BİR DENEYİM ALANI 

Huzur dolu bir konaklama alternatifi olmasının yanı sıra, Sapanca Gölü’ne sıfır konumu ve çevresinde bulunan alanlar ile doğa ve outdoor sporların keyfini sürmeye olanak tanıyan Dedeman Village Sapanca , dinamik ve hareketli bir tatil anlayışı içerisinde olan misafirler için de kusursuz bir tercih olmaya aday. 

İstanbul’a yalnızca 1 saatlik uzaklıkta bulunan Dedeman Village Sapanca, kurumsal şirketlere ve gruplara ait motivasyon etkinlikleri, basın lansmanı, mini deneyim atölyeleri, sanat sergileri ve kişisel gelişim alanındaki aktiviteler için de cazibe merkezi olmayı hedefliyor. 

 

Editör: MURAT ÖZER