Diğdem Şentürk ve Üstün Üstünkaya, The Peninsula Istanbul’un büyülü atmosferinde unutulmaz bir düğün ile evlendiler.

ÜSTÜN ÜSTÜNKAYA - DİĞDEM ŞENTÜRK 

DİĞDEM ŞENTÜRK - ÜSTÜN ÜSTÜNKAYA 

Gülnur Kamaşak'tan Büyük Kulüp'te iftar daveti Gülnur Kamaşak'tan Büyük Kulüp'te iftar daveti

Eski Beşiktaş Spor Kulübü Başkanlarından olan merhum Mehmet Üstünkaya'nın oğlu Kerem Üstünkaya'nın Esra Kaktüs ile evliliğinden olan oğulları genç şampiyon ralli pilotlarımızdan Üstün Üstünkaya ile Nurhayat-Sabidin Şentürk kızları Diğdem Şentürk 4 Kasım Cumartesi günü The Peninsula Istanbul’da görkemli bir tören ile evlendi.

DUYGU HAN - HASAN HAN - NURHAYAT ŞENTÜRK - SABİDİN ŞENTÜRK - DİĞDEM ŞENTÜRK - ÜSTÜN ÜSTÜNKAYA - ESRA KAKTÜS - FABIO SUAREZ - KEREM ÜSTÜNKAYA 

Tanışma hikayeleri 5,5 yıl öncesine dayanan çift, dünyanın en köklü otel gruplarının başında gelen The Peninsula Hotels’in Boğazdaki göz kamaştıran projesi The Peninsula Istanbul’un büyülü atmosferinde hayatlarını birleştirdi.

DİĞDEM ŞENTÜRK VE ÜSTÜN ÜSTÜNKAYA THE PENINSULA ISTANBUL'DA EVLENDi 

KEREM ÜSTÜNKAYA - DİĞDEM ŞENTÜRK - ÜSTÜN ÜSTÜNKAYA - ESRA KAKTÜS - FABIO SUAREZ  

Çift ilk dansını da Ed Sheeran’ın Perfect Şarkısı eşliğinde yaptı. The Peninsula Istanbul’un özel düğün menüsü ve düğün pastası ile her adımı düşünülerek organize edilen düğün gecesinde 2,5 saat boyunca Monaco’dan özel olarak gelen Gold Singers sahne aldı. Kokteylden gece yarısına kadar devam eden davette tüm davetliler pistten inmedi. Yurtdışından da İsviçre, Belçika, Fransa, ABD, İngiltere, Yunanistan ve Lübnan’dan olmak üzere 50 kadar yabancı konuk da özel olarak düğün için İstanbul’a geldi.

NİHAN ÇETİNKAYA - HÜLYA KALYONCU - TUĞÇE KOÇ - KATY OSKAY - ÇINAR OSKOY - BAHAR BİLİCİ - KORAY BİLİCİ 

Diğdem Şentürk’ün gelinliği dünyaca ünlü tasarımcı Galiha Lahav imzasını taşırkenÜstün Üstünkaya’nın damatlık seçimi ise Ferruh Karakaşlı’dan oldu.

ALİZE TANSEVERBARIŞ TANSEVER - DİĞDEM ŞENTÜRK - ÜSTÜN ÜSTÜNKAYA 

Gelinin duvağının eteğindeki taş işli gecenin de logosu olan Love Is in the Air yazısı dikkat çekti. Gelinin tüm aksesuarları ve after party elbisesi ise Vakko’dandı. Esra Kaktüs de gecede Jenny Peckhamm bir elbise tercih etti.

DİĞDEM ŞENTÜRK - ESRA KAKTÜS - ASLI ÜSTÜNKAYA - KEREM ÜSTÜNKAYA

Düğüne özel kokteyllerin isimleri de gelin ve damadın kedilerinin adları olan Şeri, Rıfkı ve Paşa idi.

ESRA KAKTÜS

Fotoğraf ve video çekimi S&S Visual Maker tarafından yapıldı. Kişiye özel kokteyl ve içecek menüleri ile Alcoholoco’da Bar’da yer aldı. Dekorasyonda, Balo salonun her köşesine yansıyan ışıklı Love Is in the Air logolu yazılı panolar yer aldı. Her davetliye özel cam şişede oda kokusu, Love Is in the Air yazısı ile hediye edildi.

ESRA KAKTÜS - ATIL KUTOĞLU - ESRA EKMEKCİ - ÜLKÜ DENİZ ARIBOĞAN  

Düğünün sabahı, genç çiftler The Peninsula Istanbul’a damadın çiçeklerle süslenilmiş yarış arabası ile geldi. İkisinde de ralli yarış kıyafetleri vardı. Gelinin kaskı, çiçeklerle donatılmıştı ve kasktan duvak çıkıyordu. Damat da ralli yarış kaskı ile idi.

ESRA KAKTÜS - ŞİRİN BEBE - NADA AL SOLEIMAN - YASEMİN TARZI - ALİZE TANSEVER 

Gelin, bekarlığa vedasını ve kınasını da Cahide de yaptı.

PELİN AKAT - ASLI DURUMAN - ESRA KAKTÜS -GÜLAY KAMAZ - ECE KIRAL 

ARHAN KAYAR - EVREN KAYAR - MEHMET YILDIRIM 

Editör: MURAT ÖZER