Kara para aklama, suç işlemek maksadıyla örgüt kurma ve vergi kanuna muhalefet suçlamalarıyla gözaltına alınan Dilan Polat ile Engin Polat’ın ifadesine başlandı.

FOTO ARŞİV

Mali Şube Müdürlüğü ekiplerinin Dilan Polat’a 26, Engin Polat’a ise 40 sayfa soru hazırladığı öğrenildi. (DHA)

ENGİN POLAT VE DİLAN POLAT'IN SORGUSU TAMAMLANDI 

İSTANBUL Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde dün akşam saat 17.20'den itibaren ifade alma işlemleri devam eden Engin Polat ve Dilan Polat çiftinin işlemleri saat 23.45'de tamamlandı.

İstanbul Valiliği'nin düzenlediği programla 23 Nisan kutlandı... İstanbul Valiliği'nin düzenlediği programla 23 Nisan kutlandı...

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Engin Polat ve Dilan Polat çiftinin de aralarında bulunduğu şüphelilerin emniyetteki sorgu işlemleri sürüyor. Polat çiftinin ifade alma işlemlerine saat 17.20 sıralarında başlanmıştı. İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan ve 6 saati aşkın süredir sorgulanan Engin ve Dilan Polat çiftinin sorgusu 23.45'de tamamlandığı bildirildi. (DHA)

Bu haber DHA’nın abonelerine gönderdiği içerik doğrultusunda yayınlanmıştır. haberchannel.com editörleri bu habere herhangi bir editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajanslar sorumludur.
 


 

Editör: MURAT ÖZER