Dolce&GabbanaKylie Jenner ve Michele Morrone ikilisinin başrolde olduğu, fotoğrafçılığını ise modern moda dönemine ait en ikonik görsel çalışmaların arkasında gördüğümüz Mert Alaş ile Marcus Piggott’un eseri olan güneş gözlüğü koleksiyon kampanyası ile yeni sezona iddialı bir giriş yapıyor.

KYLIE JENNER, DOLCE&GABBANA İLKBAHAR/YAZ 2023 GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ KOLEKSİYONUNUN YILDIZI OLDU!

Dünyaca ünlü moda markası, kadın güneş gözlüğü koleksiyonunu başarılı bir girişimci ve dünya çapında en çok takip edilen popüler figürlerden biri olan Kylie Jenner aracılığıyla tanıtırken, erkek koleksiyonunu ise İtalyan aktör Michele Morrone aracılığıyla moda severlerle buluşturuyor.

Çekicilik, karakter ve göz çarpıcı bir stil, Mert ile Marcus’un Hollywood setinde çekilen imza niteliğindeki karelerine hayat veriyor. Jenner ve Morrone çekimler için Los Angeles’ta, gece vakti dışarıda, Kaliforniya tarzı bir villanın havuzunda fotoğraflanıyor.

Koleksiyonda yer alan modeller adeta gözlüğü takanın kişiliğini güçlendirirken, aynı zamanda moda severler için stil sahibi mükemmel bir aksesuara dönüşüyor.

Dolce&Gabbana İlkbahar/Yaz 2023 güneş gözlüğü koleksiyonunu keşfetmeye hazır olun! 

HEM ERKEKLER HEM KADINLAR İÇİN DG ELASTIC

DG6187

Geniş ve dikdörtgen bir tasarıma sahip DG Elastic güneş gözlüğü, geniş saplarıyla ve Dolce&Gabbana’nın elastik logo şeritlerini anımsatan baskısıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Modelin siyah renk seçeneğine ek olarak beyaz, sarı, açık mavi ve pembe alternatifleri de bulunuyor. DG6187 kodlu modelin aynalı lens alternatifi ise özel olarak sarı, açık mavi ve pembe renk seçeneklerinde yer alıyor.

DG6184

2000’li yılların cesur tasarımından ilham alınan bu kalın çerçeveli kare güneş model, kişiliğiyle damga vuruyor. Modelin saplarında Dolce&Gabbana’nın elastik logo şeritlerini anımsatan bir baskı yer alıyor. Koleksiyonun dikkat çeken tasarımının siyah ve beyaz renk seçeneklerine ek olarak aynalı lenslere sahip açık mavi ve yeşil alternatifleri de bulunuyor.

KADINLAR İÇİN DG CROSSED

DG4437

Dolce&Gabbana estetiğine övgü niteliğinde, modern detaylara sahip göz alıcı bir tasarımı olan bu modelin kelebek şekilli çekici bir silueti ve altın rengi DG Crossed logosuyla süslenmiş ayırt edici bir geometrik şekle sahip sapları bulunuyor. Model, gözlük severlere klasik siyah versiyonuyla koleksiyonda yerini alıyor.

ERKEKLER İÇİN DIAGONAL CUT

DG2296

Modası geçmeyen Dolce&Gabbana pilot modeli, Diagonal Cut koleksiyonunda yeniden yorumlanıyor. Çift köprülü çerçevesi metalden üretilen bu model; siyah, yeşil, kahverengi veya aynalı lenslere sahip altın, füme ve gümüş renk seçenekleri ile klasikten vazgeçmeyenlerin tercihi olmaya aday!

DOLCE&GABBANA İLKBAHAR/YAZ 2023 GÖZLÜK KOLEKSİYONU 

Editör: MURAT ÖZER