Dünyada VIP araç istekleri ülkeden ülkeye değişim gösteriyor.

KÖRFEZ ÜLKELERİ GÖSTERİŞLİ, AVRUPA SADE VE ŞIK TASARIMLI ARAÇLARI TERCİH EDİYOR

Körfez ülkeleri gösterişli araçları tercih ederken Avrupa ülkeleri ise daha şık ve sade araçları tercih ediyor. 30 yıldır müşterilerinin istekleri doğrultusunda VIP araç tasarımı gerçekleştiren Ertex Otomotiv, yüzde 100 el işçiliği ile lüks tasarımlı araçlar üretmeye devam ediyor. Lüks tasarımlı araçlarda konfor ve teknolojik özellikler en çok istenilen isteklerin başında geliyor.

Lüks tasarımlı araçların gittikçe ilgi gördüğü günümüzde artık müşteri istekleri de değişim göstermeye başladı. Yılda 400 adet lüks tasarımlı araç üreten VIP araç sektörünün öncü firması Ertex Otomotiv, ürettiği araçların yarısını Körfez ülkeleri ve Avrupa’ya ihraç ederken kişisel istekleri temel alarak araç üretimlerini gerçekleştiriyor.

EVDEN DAHA KONFORLU

Yatak olabilen koltuklar ve tüplü televizyon konularak gerçekleştirilen tasarım araçların yerini sesli komut özelliği olan, kahveyi bir dakikada hazırlayan makinalar ve masaj yapabilen koltuklar aldı. Aynı zamanda tek bir komut ile dilediğiniz ruh hali moduna geçiş yapabilme özelliği olan lüks tasarımlı araçlarda uyku modu, film modu, oyun modu, toplantı modu gibi birbirinden farklı özellik bulunuyor.

ŞIK VE KONFORLU ARAÇLAR REVAÇTA

Kişilerin ilgi alanları, tercihleri ve istekleri doğrultusunda 30 yıldır VIP tasarımlı araçlar üreten Ertex, bugün son teknolojik ürünlerin yer aldığı araçlar üretmeye devam ediyor. Ertex Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Salih Malkoç,

“Müşterilerimize eskiden bir koltuk, bir masa ve televizyon isterken şimdi daha çok tasarıma önem vererek şık ve kullanışlı olan araçlar istiyor. Yeri geldiğinde toplantı yapabilecek, yeri geldiğinde yolculukta dinlenebilecek ve kaliteli vakit geçirebilecek araç isteklerinde bulunuyorlar. Özellikle aileler bebekleri ile daha rahat ilgilenebilecek araç tasarımlarına çok önem veriyor. Araç için özel tasarlanan özel pusetler tamamen anne ve babaların isteklerine göre tasarlanıyor.” şeklinde konuştu.

LÜKS OTOMOBİLLERDE SINIRLARI ZORLAYAN TASARIMLAR

VIP araçlarda kişi isteklerinde sınırlar zorlanıyor. Masaj yapabilen, ısıtmalı ve soğutmalı koltuklar ile kişilerin konforu için düşünülürken özel napa derisi yani dünyada sadece üst sınıf araçlarda kullanılan derisinden oluşturulan koltuklar müşterilerin en çok istediği özelliklerden. Özellikle en çok Körfez ülkeleri ve Avrupa ülkelerinden sipariş aldıklarını belirten Salih Malkoç,

 “ Arap ülkelerine gösterişli araçlar üretirken, Avrupa ülkelerine aksine daha az gösterişli sade ve şık araç üretiyoruz. Arap müşterilerimizin istekleri ultra lüks araçların hakkını veriyor. Altın iplikler ile isminin baş harfini işleten müşterilerimizde bulunuyor. Araç içine jakuzi, şark köşesi isteyen müşterilerimiz de bulunuyor.” diye söyledi.

BİNEK ARAÇLARIN YERİNE VIP MİNİBÜSLER ALDI

Ertex Otomotiv Onursal Başkanı Ercan Malkoç, “ Özel tasarımlı araçlarımızda evinizde veya ofisinizde aradığınız tüm konfor mevcut. Gündemden uzak kalmayacağınız 38 ekran televizyon, uydu, araç interneti, playstation, kahve masası, buzdolabı tüm araçlarımızda mevcut. Klasik binek makam araçları tahtını minibüslere kaptırdı.” şeklinde konuştu.

Editör: MURAT ÖZER