Hane halkından reel ekonomiye tüm Türkiye’nin yanındaki VakıfBank, bireysel ihtiyaç kredisi faizlerinde bir kez daha indirime gitti. VakıfBank, maaş müşterileri için ihtiyaç kredisi faizini yüzde 1,49’dan yüzde 1,45’e, diğer müşterileri için ise yüzde 1,59’dan yüzde 1,55’e düşürdü.

VAKIFBANK BİREYSEL İHTİYAÇ KREDİLERİNİ İNDİRDİ 

Güçlü Türkiye’nin Lider Bankası VakıfBank, Türkiye’nin yanındaki güç olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde hem konut hem de ihtiyaç kredilerinde indirim yapan VakıfBank, ihtiyaç kredilerinde bir kez daha indirime gitti. Maaş müşterileri için ihtiyaç kredisi faizi 60 ay vadeye kadar yüzde 1,49’dan yüzde 1,45’e düşüren VakıfBank, diğer müşteriler için ise 60 ay vadeli kredi faiz oranını yüzde 1,59’dan yüzde 1,55’e indirdi.

Kampanyayla ilgili bilgi veren VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, “Merkez Bankası’nın politika faiz oranlarında 425 baz puan indirime gitmesinin ardından borçlanma maliyetlerinde yaşanan düşüşü müşterilerimize yansıtmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda ekonomik verilerde yaşanan iyileşmeleri de göz önüne alarak bu kampanyayı planladık. Kısa bir süre önce konut kredisi ve bireysel ihtiyaç kredisi faiz oranlarında da önemli bir indirime gitmiştik. Bu olumlu havanın milli ekonomimize de hızlı ve etkin katkılarda bulunacağına inanıyorum. VakıfBank olarak Türkiye bilançosuna azami katkıda bulunmaya devam edeceğiz” dedi.

 Eylül 2019 tarihinden itibaren geçerli olacak kampanya kapsamında kredi tahsis ücreti yüzde 0.5 olurken, bu ücret üzerinden yüzde 5 de Banka Sigorta ve Muamele Vergisi (BSMV) alınacak.

İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı

Kredi Tutarı

Azami Vade

Faiz Oranı

Efektif Yıllık Faiz Oranı

Maaş alan müşteri için 90.000 TL’ye kadar

60

1,45%

23,3052%

Diğer müşteriler için 90.000 TL’ye kadar

60

1,55%

25,0659%

Editör: MURAT ÖZER