Fenerbahçe Kulübü, Brezilyalı orta saha oyuncusu Frederico Rodrigues de Paula Santos'u (Fred) 4+1 yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı

Dünya Yürüyüş Şampiyonası Antalya'da başladı... Dünya Yürüyüş Şampiyonası Antalya'da başladı...



Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Manchester United FC kulübüne toplam transfer bedeli olan 9.743.589,5 Euro'nun 4 sene içerisinde 8 eşit taksitle ödeneceği ve FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedellerinin taraflarca yarı yarıya paylaşılacağı bildirildi. 



Fred için Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen imza törenine Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki ile Sportif Direktör Mario Branco katıldı. 

FRED: "FENERBAHÇE TARAFTARI İÇİN OYNAYACAĞIM"

İmzaların atılmasının ardından açıklamalarda bulunan Fred, "Böyle Türkiye'nin en büyük kulübüne ve büyük bir tarihe sahip kulübe geldiğim için çok mutluyum. Ben de bu tarihin bir parçası olmak istiyorum. Umarım herkes de mutlu olmuştur. İlk izlenimlerim çok güzel ve olumlu. Kulüpteki herkes beni çok iyi karşıladı. Bunun için de ekstra mutlu oldum. Fenerbahçe tarihinde çok önemli oyuncular var. Brezilyalı olarak da Alex de Souza ve Roberto Carlos bu oyunculardan bazıları. Ben de elimden gelenin fazlasını yaparak büyük oynamak ve bütün kupaları kazanıp, tüm başarılarda katkım olmasını istiyorum. Tabii ki de taraftarları mutlu etmek istiyorum. Brezilya milli takımında 9 yıl önce ilk olarak bu sahada oynamıştım. Şimdi ise buradaki bu sahada Fenerbahçe taraftarı için oynayacağım. Bunun için sabırsızlanıyorum. Fenerbahçe taraftarı daha buraya gelmeden beni desteklemeye başladı. Onlara buradan çok teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca Başkana, Mario Branco'ya, Okan Özkan'a ve bana yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Elimden gelenin en iyisini yapacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kazanmak için sabırsızlanıyorum." dedi.

Editör: MURAT ÖZER