Kendini ayrıcalıklı hissetmek isteyenlere özel projeleri hayata geçirmesi ile günden güne kendi sektöründe farkı ve kalitesi ile dikkatleri üzerine çeken AA Invest Yatırım A.Ş'nin değerli kurucusu Ferhat Aydın ile bir araya gelerek Haberchannel.com olarak çok özel bir röportaj gerçekleştirdik.

FERHAT BEY, ÖNCELİKLE SİZİ KENDİ DİLİNİZDEN TANIYABİLİR MİYİZ? 

Evli ve iki çocuk babasıyım. Asıl işimi yapmadan önce yıllarca arsa alıp bu arsaları müteahhitlere kat karşılığı vererek kendi sektörümde ciddi bir istihdam sağladım. Şu anda ise Türkiye genelinde arsa alıp, bu arsaları bu arsaları projelendirip geliştiriyoruz. Özetlemek gerekirse, çoğu insanın cesaret edemediği yerlerde konsept proje geliştirerek, hayata geçiriyorum. 

KURUCUSU OLDUĞUNUZ AYDIN AYDIN (AA) INVEST YATIRIM A.Ş ŞİRKETİ NE TARZ PROJELER ÜZERİNE ÇALIŞIYOR?

Türkiye ve Avrupa'da iş merkezleri, otel, konut gibi ufak veya büyük ayırt etmeksizin kaliteden ödün vermeden proje geliştiriyor ve kaliteli inşaat üretmeyi, işi zamanında teslim etmeyi, uygun fiyatı ön planda tutarak, bütün mühendislik bilgisi ile hizmet veriyoruz. Aldığımız tüm projeleri en hızlı şekilde bitirmek prensibimiz. Ayrıca aktif olarak Bodrum Yalıkavak bölgesinde, inşaat sektörüne yapmış olduğumuz yatırımlar ile bu bölgede fark yaratıyoruz.

'KALİTELİ VE LÜKS KONUTLAR İLE GÜZEL BİR YAŞAM ALANI İNŞA EDİYORUZ'

HAYATA GEÇİRDİĞİNİZ PROJE VE YAPTIĞINIZ YATIRIMLAR İLE BAŞARI BASAMAKLARINI HIZLA TIRMANAN BİR ŞİRKETSİNİZ. PEKİ, BU BAŞARININ KAYNAĞI NEDİR? NASIL BİR PRENSİP BESLİYORSUNUZ?

Öncelikle tüm projelerimiz de yeniliği ve gelişen teknolojiyi en iyi şekilde takip edip entagrasyon sağlayan tecrübeli referanslar ile çalışıyoruz. Kısa sürede bitirilmesi gereken, kaliteli yapıları optimum fiyatlar ile müşteri talebi ve memnuniyetini edinerek, istenildiğinde projelendirme safhasında da katkı koyarak tamamlayıp teslim etmeye özen gösteriyor ve bu yolda da çağdaş tekniğe uygun, mühendislik bilgisi ve emeği ile projelerimizi hayata geçiriyoruz. 

ŞU ANA KADAR GERÇEKLEŞTİRDİĞİNİZ VE SATIŞA HAZIR PROJELERDEN ÖRNEK VERİR MİSİNİZ? 

Öncelikle belirtmek isterim ki, Türkiye'yi sevdiğimiz ve güvendiğimiz için bu yatırımları yapıyoruz. Bodrum bölgesinde gerçekleştirdiğimiz çok özel projeler var. Yaptığımız yatırımların % 90'lık kısmını öz sermayeden gerçekleştiriyoruz. Ayrıca bu bölgede gerçekleştirdiğimiz yatırımların % 60-70 gibi bir kısmını yurt dışındaki müşterilerimize satıyoruz. Dolayısıyla bu anlamda da Türkiye'ye döviz girmesini sağlayarak önemli bir iş gerçekleştirmiş oluyoruz.

PEKİ, ŞU ANDA ÜZERİNDE ÇALIŞTIĞINIZ VEYA YENİ ÇIKAN PROJELERİNİZ VAR MI? 

Tabii ki, yine aynı şekilde prensiplerimizden ödün vermeden, en hızlı, çağdaş ve kalitesi ile fark yaratan projelerimizi yakın bir zaman da sizlere tanıtmış olacağız.

BU PROJELERDEN BİR KAÇINI BİZİMLE PAYLAŞIR MISINIZ? 

İnşaat sektöründe öncelikle sahadaki çözümler büyük bir önem taşımaktadır. Biz, bu konuda ekip olarak oldukça iddalıyız. Gerçekleştirdiğimiz projeleri kendi bünyemizde çalışan ödüllü mimarlar ve mühendisler ile planlıyoruz. Lüks otel ve konut yapan deneyimli ekibimizle ile kaliteli ve çözüm odaklı çalışmaktayız. Hayata geçirdiğimiz projeleri incelediğinizde herşeyin ne kadar ayrıntılı bir şekilde tamamlandıgını göreceksiniz. 

Cem Tayanç 

Editör: MURAT ÖZER