İrem Erdinç'e yakın arkadaşlarından sürpriz kutlama İrem Erdinç'e yakın arkadaşlarından sürpriz kutlama

Antalya'da gerçekleştirilen Dosso Dossi Fashion Show'da Norveçli top model Frida Aasen podyumda yürüdü. Defilede 70 manken Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılına özel kırmızı kıyafetle sahne aldı.

FRIDA AASEN 

Victoria's Secret mankenlerinden Frida Aasen, Brezilya Güzeli Maria Brechane ve Türkiye Güzeli Nursena Say, Dosso Dossi Fashion Show'da Antalya'da podyuma çıktı. Aralarında Adriana Lima, Miranda Kerr, Kendall Jenner ve Isabeli Fontana'nın da olduğu onlarca top modeli podyumunda yürüterek dünya çapında ses getiren moda etkinliklerine imza atan Dosso Dossi Fashion Show, yeni bir defile gerçekleştirdi. Özel hazırlanan podyumda gerçekleştirilen defilenin baş mankeni, top model Frida Aasen oldu. Podyum tasarımında, yeryüzü kaynaklarının doğru kullanımına dikkati çekmek amacıyla, dünyanın kurak ve çölleşmiş görünümü fanuslar içinde kurtarılabilmiş bitkilerle sergilendi. Sürdürülebilirlik kavramına vurgu yapan podyum tasarımı, konuklardan ilgi gördü. Defilede Aasen'e aralarında Brezilya Güzeli Maria Brechane ve Türkiye Güzeli Nursena Say'ın da olduğu toplam 70 model eşlik etti. Mankenler, markaların 2024 ilkbahar-yaz kreasyonlarından oluşan kıyafetleri 2 bin kişinin beğenisine sundu. Defilenin finalinde ise Frida Aasen ve diğer modeller, izleyenlere sürpriz yapıp Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılına ithafen kırmızı kıyafetlerle podyuma çıktı. Frida Aasen, en son beyaz elbiseyle çıktığı podyumda alkış topladı. 70 manken Türk bayrağı konseptiyle defileyi sonlandırdı.

FRIDA AASEN: 'TÜRK MODACILARIN ÜRÜNLERİ ÇOK ETKİLEYİCİ

Victoria's Secret'in ünlü top modeli Frida Aasen de organizasyondan çok memnun kaldığını söyledi. Çok iyi zaman geçirdiğini anlatan Aasen, "Organizasyonun özel mesaj içermesi de çok önemliydi. Çevreyle ilgili mesaj vermesi bana çok keyif verdi. Türk modacıların ürünleri çok etkileyici, gerçekten güzel ürünlerdi ama bence daha büyük markalar haline gelmesi gerekiyor" şeklinde konuştu. Türkiye hakkında görüşleri de sorulan Aasen, "Kapadokya, İstanbul, Bodrum gibi yerlerde bulundum. Şanslıyım ki gelip gördüm" dedi. (DHA)

Editör: MURAT ÖZER