Swiss Business Hub Turkey (İstanbul’daki İsviçre’nin İhracat ve Yatırım Ofisi) ve Swiss Chamber of Commerce in Turkey (Türkiye’de İsviçre Ticaret Odası Derneği) İsviçre 2019 Günlerini (Swiss Days 2019) İstanbul'daki İsviçre Başkonsolosluğu desteği ile İstanbul'da ilk kez 20-22 Eylül tarihleri arasında Yapı Kredi Bomontiada da düzenleyecek.

İsviçre’yi ve İsviçre şirket ve markalarını tanıtmak amacıyla Swiss Days 2019, İsviçre sanatını, kültürünü, gastronomisini, teknolojisini, eğitimini ve daha fazlasını ilk kez İstanbul’da gerçekleştireceği benzersiz bir platform ile sunmaya hazırlanıyor.

Bu birkaç günlük etkinlik İsviçre şirketlerine ve kurumlarına, “İsviçreli’liğin” ve onunla birlikte gelen değerli derneklerin olumlu ışığında kendilerini göstermeleri için fırsat tanıyacak.

İsviçre Alplerinin muhteşem doğası ile beslenen kültür, sanat ve lezzetlerinin olduğu, beklentilerin ötesinde olacak mini festivalin yanı sıra İsviçre’nin geleceğini şekillendiren dünyaca ünlü ekonomist, iş ve siyaset dünyasından da saygın isimler Economic Forum’unda yerini alacak.

İstanbul'un en özel ve çok kültürlü mekânı Bomontiada’da farklı atölye çalışmaları, konferanslar, seminerler, konserler ve katılımcı standları ile düzenlenecek üç günlük mini İsviçre Expo, sergilenebilir ve satılabilir ürünlerin yanı sıra potansiyel yerel iş ortakları ile şehrin yeni ilgi odağı olacak.

Swiss Days 2019 düzenleyici ve ortakları arasında, Swiss Business Hub Turkey, Türkiye’de İsviçre Ticaret Odası Derneği, Switzerland Global Enterprise, İsviçre Başkonsolosluğu, Bomontiada, dDf, Swiss Tourism ve Präsenz Schweiz gibi saygın iş ve kültürel şirket ve dernekler bulunuyor.

Editör: MURAT ÖZER