GUESS, çevre dostu, şık ve heyecan verici 2024 İlkbahar & Yaz Erkek ve Kadın Beachwear koleksiyonu ile yaz mevsimine giriş yapıyor. Yaz aylarının özgün simgeleri olan adaların ve egzotik sahillerin ruhu, GUESS Beachwear ile 2024 İlkbahar & Yaz sezonunda her detayda hissediliyor. Plaj esintisini yaşatan mayolar, bikiniler, tulumlar, şortlar ve aksesuarlar, yaz modasının en şık halini sunuyor.

KADIN KOLEKSİYONU

1st Delivery

GUESS 2024 İlkbahar & Yaz koleksiyonu, canlı mercan resifleri ve egzotik bitkilerin esintisini taşıyan enerji dolu plaj görünümleriyle dikkat çekiyor. Mayolar, pareolar ve bikiniler parlak taşlar, ışıltılı GUESS palmiye logoları ve tüy kadar hafif materyaller sayesinde sahip oldukları gösteriş ile göz alıcı plaj kombinleri oluşturmaya imkan sağlıyor. Çiçeklerden ve şal desenlerinden ilham alınarak tasarlanan özel baskılar, canlı renkleriyle ormanlara ve tropik çiçeklere gönderme yapıyor. Spor tarzdan havuz tarzına kadar her zevke uyacak plaj görünümleri, tatil sezonunu şık GUESS tarzına bürüyor.

GUESS BEACHWEAR SS24

2nd Delivery

 Doğadan esinlenen desenler göz alıcı plaj koleksiyonu maceraya çağırı yapıyor. Modası hiç geçmeyen leopar ve zebra desenleri, kemerli mayoları, bandeau’ları, braletleri ve mayoları süslüyor. Koleksiyon, vücudu saran heyecan verici kesimleri sayesinde havuz ve deniz kenarında ilgi odağı oluyor. Tek parça ve iki parça halindeki üçgen ve bralet tasarımları sezonun yenilikleri arasında öne çıkıyor. Bu parçalarda yer alan iki tonlu GUESS ve GJ logoları koleksiyona daha farklı bir dokunuş katıyor. Markanın en beğenilen parçalarından biri olan pullu mayo, V şekilli Brazilian ve String Brief altlarıyla geri dönüyor. Koleksiyondaki parçaların sunduğu özel kesimler, kadınların favorisi olmaya aday. Sezonun ön plana çıkan parçalarından biri de yeni ve canlı Tigerfly baskısı; bu desen Üçgen üst, Çapraz Bandeau, Vela Soft sütyen, Brazilian, klasik ve yüksek belli altlarda yer alıyor. GUESS logolu altın tonlu halkalar, parçalara daha şık bir hava katıyor. Egzotik tatil tonlarından oluşan sofistike renk paleti ve özel motiflerin birleştiği seçki, tatil öncesinde uğranması gereken bir durak haline geliyor.

3rd Delivery

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte, büyüleyici plaj giyimlerinin heyecanı artıyor. Karşı konulmaz ve eşsiz bir kaliteyle bakışları üzerine çeken bir plaj görünümü için şık ve yeniden tasarlanmış mücevher vurgularına sahip seçki, bulunmaz bir alternatif sunuyor. İlkbahar yaz sezonunun ilk ürünü olan Tropik Çiçek baskısı, düşük omuzlu kollara veya zamana meydan okuyan üçgen şekle sahip Bandeau formunda sunuluyor.

Bu görünümü Cheeky veya yüksek belli alt parçaların yanı sıra üzerinde imza bitiriş sunan altın rengi GUESS harfleri tamamlıyor. Romantik çiçekler ve denizden ilham alan parçalar en yeni şal desenli baskılarda öne çıkıyor. Yazın eğlencesini ve ruhunu tam anlamıyla ifade eden koleksiyon, flörtöz ancak zarif bir görünüm sunuyor.

Serenay Sarıkaya, Seoul'da Bvlgari Studio'nun davetinde nefes kesti Serenay Sarıkaya, Seoul'da Bvlgari Studio'nun davetinde nefes kesti

ERKEK KOLEKSİYONU

Hamilton Islands

2024 İlkbahar & Yaz koleksiyonu, GUESS erkeklerini Hamilton Adası'nın egzotik kıyılarında bir gezintiye çıkarıyor. Palmiye ağaçlarından, masalsı beyaz kumlardan ve su altı maceralarından ilham alan bu koleksiyon, beğenilere sunuluyor. Rahat deniz şortları ve Hawaii tarzı gömlekler, GUESS'in kendine özgü havasını yansıtıyor. Denizcilikten esinlenen motifler, incelikli marka işlemeleri ve parlak, klasik renk alternatifleriyle zenginleşen koleksiyon, stil sahibi erkeklerin dolaplarında vazgeçilmez bir yer ediniyor. Yazın enerjisini yansıtan çabasız plaj şıklığı, koleksiyonda kendini gösteriyor.

Copacabana Boutique

Genç ruhun enerjisiyle harmanlanan koleksiyon, GUESS erkeklerini tropikal bir serüvene davet ediyor. Egzotik bitkiler, doğadan ilham alan desenler ve özel geometrik grafikler, parlak ve şık plaj giysilerine yansıyarak, hafif ve ferah malzemelerle çabasız bir stil sunuyor. Seçkinin tamamı göz alıcı doygun renklerden daha hafif, klasik ve nötr tonlara kadar farklılık gösteren renk kombinasyonları ile sunuluyor.

Malibù

Retro ve modern tarz, erkeklere yönelik plaj görünümlerinden oluşan bu genç ve rahat koleksiyonda bir araya geliyor. Vintage tarzı, göz alıcı çiçekler ve palmiye desenleri ile son trendlere uygun tasarlanan deniz şortlarından, pamuklu şortlara, gömleklerden tişörtlere kadar uzanan geniş seçki, yazın coşkusunu yansıtarak rüzgarda sörf yapmak, güneşle buluşmak gibi hisleri ortaya çıkarıyor. Eşsiz gün batımı tonlarından oluşan göz alıcı renk paletine sahip olan bu koleksiyonda, keskin koyu renkler ve nötr tonlar şık yaz stilini sunuyor.

 

Editör: Admin Admin