GUESS ve Marciano; İspanyol-Arjantinli model, influencer ve televizyon yıldızı Georgina Rodríguez’in yer aldığı yeni 2024 İlkbahar-Yaz koleksiyonu reklam kampanyasını duyuruyor. Rodríguez, markanın reklam kampanyasında ikinci defa boy gösteriyor.

GUESS UNVEILS NEW SS24 ADV CAMPAIGN WITH GEORGINA RODRIGUEZ

GUESS 2024 İLKBAHAR-YAZ SEZONU REKLAM KAMPANYASININ LANSMANINI GEORGINA RODRÍGUEZ’LE YAPTI

GUESS?, Inc. Kreatif Direktörü Paul Marciano’nun yönetmenliğinde gerçekleşen ve ünlü moda ve lifestyle fotoğrafçısı Tatiana Gerusova’nın objektifinden yansıyan kampanyada en yeni GUESS ve MARCIANO koleksiyonları tanıtılıyor. Zamansız puantiyeler, denim ve üstün kaliteli kumaşların ön planda olduğu ikonik giysi, triko, çanta ve aksesuar seçkisi, markanın şık ve sofistike ruhunu yansıtıyor.

Çekimlerin gerçekleştiği Madrid’in Vereda del Cortijo bölgesinde bulunan, Sierra de Guadarrama Dağları’nın muhteşem manzarasında konumlanan ihtişamlı malikane, 1950’lerin siyah-beyaz diva modasını mükemmel şekilde yansıtıyor.

PAULA MARCIANO: ' GEORGINA RODRIGUEZ İLE YENİDEN BİRLİKTE ÇALIŞMAK HARİKAYDI'

Ünlü isimleri Milona'da buluşturan göz alıcı gala: "Damiani" Ünlü isimleri Milona'da buluşturan göz alıcı gala: "Damiani"

Paul Marciano kampanya ile ilgili şunları aktardı: “Reklam yüzü olarak, işine bağlılığı ve tutkusunun yanı sıra markamıza olan ilgisi nedeniyle yeniden Georgina Rodríguez ile çalışmayı tercih ettim. Kişisel değerleri ve aile kavramına verdiği önem de benim için çok değerli. Onunla yeniden birlikte çalışmak harikaydı. Kampanya gerçekten müthişti; Georgina, yeni sezonda yansıtmak istediğim ruhu tam anlamıyla hayata geçirdi.”

GEORGINA RODRİGUEZ: 'OLAĞANÜSTÜ GİYSİLERLE ÇEKİM YAPMAK MUHTEŞEM BİR DUYGUYDU, BENİ ÇOK GÜÇLÜ HİSSETTİRDİ'

Georgina Rodríguez ise şunları söyledi: “Yeniden GUESS kampanyasına davet edilmek benim için büyük bir onur. Markanın sunduğu koleksiyonlarına bayılıyorum; son derece ikonik ve feminen. Böyle muhteşem bir lokasyonda böyle olağanüstü giysilerle çekim yapmak muhteşem bir duyguydu, beni çok güçlü hissettirdi.”

Ocak ayının ortasında tanıtılan kampanya, en iyi uluslararası moda ve lifestyle dergilerinde, GUESS ve MARCIANO by GUESS mağazalarında, GUESS.eu adresinde, sosyal ve açık hava mecralarında yerini alacak.

Editör: MURAT ÖZER