SPOR Toto 1. Lig'de yaptığı transferlerle sezona iddalı hazırlanan Denizlispor, ilk hafta mücadelesinde evinde Gazişehir Gaziantep'e tek golle boyun eğdi, taraftarını üzdü.
Yeşil-siyahlılarla ilk resmi karşılaşmasına çıkan teknik direktör Osman Özköylü alınan mağlubiyeti eksiklere bağladı. "Hem oyuncu hem de idman eksikliğimiz var" diye Özköylü, "Beraber kamp geçirmemiş, hazırlık mücadelesi yapmamış futbolcu grubuna sahibiz. Yeni yeni toparlanmaya başlayan . Ligin en hazır ekibi Gazişehir Gaziantep. Onlara karşı mücadelemizi ettik fakat neticesi alamadık" diye konuştu.
Futbolcularına her şeye karşın övgüler yağdıran tecrübeli teknik adam, "Gaziantep karşısında ara ara çok iyi oynayan, tehlikeler yaratan, pozisyonlar üreten ama talihsiz bir golle mağlup olan bir Denizlispor gördük. Futbolcularımın ortaya koyduğu oyunla gurur duyuyorum. Oyuncularımız beklediğimin çok üstünde bir performans sergiledi. İleriki haftalar için bana umut verdiler. Hepsine teşekkür ediyorum. Bu kaybı kesinlikle telafi edeceğiz" cümlelerini kurdu.
Yeşil-siyahlılar bu hafta Adana Demirspor deplasmanında terleyecek. İdarenin stoper ve yabancı forvet beklentisi ise sürüyor.

Kaynak: dha