Dünyaca ünlü Latin şarkıcı ve söz yazarı Karol G, hafta sonu arkadaşlarıyla Dominik Cumhuriyeti’nde tatilin keyfini çıkardı.

Aslıhan Güner: “Kolay pes etmem, elimden gelen her şeyi yaparım” Aslıhan Güner: “Kolay pes etmem, elimden gelen her şeyi yaparım”

Güzel şarkıcı Dominik sahillerinde eşsiz beyaz kumlarda, güneşin ve denizin tadını çıkardı.

KAROL G BU KEZ ŞOVUNU SAHİLDE YAPTI

Bol Bol denize giren ve güneşlenen Karol G (33) yaşındaki başarılı şarkıcı beyaz ve sarı renkteki bikinisi ve düzgün fiziğiyle dikkatleri üzerine çekti.

Fit ve düzgün fiziğiyle dikkatleri üzerine çeken Karol G, çıktığı Dominican Republic tatilinden keyifli anlarını sosyal medya hesabından takipçilerine paylaştı.

KAROL G 

KAROL G: "AMAN TANRIM"

Dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Karol G sosyal medya (Instagram) hesabından Dominik’ten paylaştığı 'Meu Deus' (Aman Tanrım) notu ile fotoğraflara çok sayıda takipçi tarafından beğenildi.

66'ncı Grammy Ödülleri’nde Kolombiyalı şarkıcı Karol G, Mañana Será Bonito adlı albümü “En İyi Música Urbana Albüm” ödülüne layık görülmüştü.

Mañana Será Bonito adlı albümü “En İyi Música Urbana Albüm” ödülüne layık görülen Karol G, Messika Paris’in tasarımlarıyla gecede büyüleyici bir görünüm sergilemişti. 

Editör: Admin Admin