11 Haberleri

11 haberleri ve güncel 11 gelişmeleri, 11 ile ilgili tüm video, 11 fotoğrafları ve 11 haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SonDakika

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Hakurk ve Metina bölgelerinde 11 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

NOAA ve NASA, Güneş'in, ‘Manyetik Güneş Döngüsü’ adı verilen 11 yıllık solar döngüsünde, manyetik kutuplarının değiştiği ‘solar maksimum’ evresine ulaştığını...

GÜNCEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 11. WCI Afrika Forum Toplantısı'na katıldı. Bakan Bolat program çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İş Dünyası

Başta kız çocuklar olmak üzere tüm çocukların güçlenmesini destekleyen programlar yürüten Suna’nın Kızları’nın kurucusu İpek Kıraç, 11 Ekim Dünya Kız...

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde 11 PKK'lı terörist ile Suriye'nin kuzeyinde 2 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Lübnan'da çağrı cihazları ve telsizlerin patlatılmasının ardından, dünya genelinde siber tehditlerin bir kez daha...

GÜNCEL

Lübnan Sağlık Bakanı Firas Abiad, çağrı cihazları ve telsizlerde meydana gelen patlamaların ardından can kaybı ve yaralanmalara ilişkin detayları paylaştı.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Golan Tepeleri’nde düzenlenen ve 11 kişinin hayatını kaybettiği roket saldırısına ilişkin açıklama yaptı.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Hizbullah’ın Golan Tepeleri’nde bir futbol sahasına roketli saldırı düzenlediğini ve 11 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, ABD’nin başkenti Washington’daki Andrew W. Mellon Oditoryumu’nda, NATO’nun 75. yılı kapsamında düzenlenen törende konuştu.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Washington’daki Andrew W. Mellon Oditoryumu’nda, NATO’nun 75’inci yılı kapsamında düzenlenen törende konuştu.

İş Dünyası

Türkiye'nin lider full servis restoran zinciri BigChefs, bu yılın ilk yarısında 11 yeni şube açarak büyümesini sürdürdü. Şirket, yıl sonunda...