14 Haberleri

14 haberleri ve güncel 14 gelişmeleri, 14 ile ilgili tüm video, 14 fotoğrafları ve 14 haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Eski Pakistan Başbakanı İmran Han ve eşi Büşra Bibi, yolsuzluk suçlamaları sonucu çıkarıldığı mahkemece 14 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

SonDakika

MSB: Ülkemizden Yunanistan’a ve Suriye'den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 14 şahıs hudut birlikleri tarafından yakalandı.

GÜNCEL

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), Yemen’de Husiler tarafından fırlatmaya hazırlanan 14 balistik füzenin, düzenlenen saldırıda imha edildiğini duyurdu.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı'nca, aralarında sürü İHA geliştirilmesi projesi de bulunan 14 Ar-Ge projesinin imza töreni gerçekleştirildi.

ASAYİŞ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyada şehitlere yönelik provokatif amaçlı paylaşım yaptığı tespit edilen 14 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

GÜNCEL

 ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), 16 Aralık sabahında Yemenli Husilerin bölgesinden gönderilen 14 insansız hava aracının (İHA) vurulduğunu duyurdu.

EKONOMİ

Türkiye-Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Ekonomi ve Ticaret Ortak Komisyonu 1. Dönem (JETCO) toplantısı bu sabah Beşiktaş'ta gerçekleşti.

GÜNCEL

Filistin Kızılayı, Gazze’de 14 bin kişinin sığındığı Al-Quds hastanesinin çevresinin bombalandığını, hastanenin hasar aldığını belirtti.

MÜZİK

216 Street Fest’; bu kez Bağ Bozumu temasıyla İstanbullulara özlenen gastronomi festivalini birbirinden lezzetli sokak yemekleri ve sınırsız eğlence ile...

BİLİM-TEKNOLOJİ

14 Eylül tarihinde başlayan ‘.tr’ uzantılı alan adı kayıt süreci kamu kuruluşları ile başlayacak.

EKONOMİ

Hat-San Tersanesi, 14-15 Eylül tarihlerinde gerçekleşen talep toplama sürecini yoğun katılımla tamamladı.

EKONOMİ

Teknosa, 2023’ün ilk yarı finansal verilerini açıklayarak, geçen yıla göre yüzde 131 büyüme ile 14 milyar 452 milyon TL ciroya...