60 Haberleri

60 haberleri ve güncel 60 gelişmeleri, 60 ile ilgili tüm video, 60 fotoğrafları ve 60 haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son 1 haftada yapılan faaliyetlere ilişkin bakanlıkta bilgilendirme toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Münih Güvenlik Konferansı kapsamında bulunduğu Münih'te Yunanistan Dışişleri Bakanı Georgios Gerapetritis ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 60. Münih Güvenlik Konferansı kapsamında gittiği Almanya’da dün ikili görüşmeler gerçekleştirdi.

GENEL

ABD Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Sözcüsü John Kirby, Ukrayna’nın topçu mühimmatının tükendiğini belirtti.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Münih’te AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell ile bir araya geldi.

GÜNCEL

Japonya Başbakanı Fumio Kishida, bugün yaptığı ‘afete karşı tedbirler’ toplantısında depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 60’ı geçtiğini duyurdu.  

English News

Milvest, a subsidiary of Miller Holding involved in projects in the Democratic Republic of Congo, unveiled the Kinshasa Congress and...

BİLİM-TEKNOLOJİ

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 18 Aralık 2012'de Çin'den uzaya fırlatılan Göktürk-2 uydusunun dünyanın etrafında 60 bin tur attığını duyurdu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi bu süreçte tamamen işlevsiz kaldı" dedi.

GÜNCEL

ABD’nin Maine eyaletinde dün akşamdan bu yana en az 22 kişiyi öldüren ve 60 civarı kişiyi yaralayan silahlı saldırganı arama...

GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 'Şehir Buluşmaları' programı kapsamında Manisa'yı ziyaret edip, çeşitli temaslarda bulundu.

ASAYİŞ

Çanakkale merkeze bağlı Kızılkeçili köyünde başlayan orman yangını gün boyu havadan 9 uçak, 22 helikopter, karadan ise 78 arazöz, 9...