Komitesi Haberleri

Komitesi haberleri ve güncel Komitesi gelişmeleri, Komitesi ile ilgili tüm video, Komitesi fotoğrafları ve Komitesi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ile birlikte, TASC tarafından New York'ta bulunan Rockefeller Plaza'da düzenlenen programa katıldı.

GÜNCEL

Uluslararası Kızılhaç ve Kızılay Dernekleri Federasyonu (IFRC), Fas’ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından 100 milyon İsviçre frangı (104 milyon...

GÜNCEL

Rusya Araştırma Komitesi (SLEDCOM), paramiliter örgüt Wagner’in lideri Yevgeny Prigozhin’in Tver bölgesinde düşen uçakta olduğunu doğruladı.

GÜNCEL

Serdar Ergün İstanbul Ticaret Odası Kültür Ve Spor Komitesi üyeleri olarak, İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç’e ziyaret etti.

EKONOMİ

Türk Hava Yolları, uluslararası finans dünyası kuruluşu World Finance tarafından ‘En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı Hava Yolu’ ödülünün sahibi oldu.

GÜNCEL

Uluslararası Kızılhaç Komitesi (ICRC), dün Kakhova barajının yıkılmasına yönelik yaptığı açıklamada "Kakhovka barajının yıkılması altyapıya yönelik en büyük hasar" denildi.