Rusyada Haberleri

Rusyada haberleri ve güncel Rusyada gelişmeleri, Rusyada ile ilgili tüm video, Rusyada fotoğrafları ve Rusyada haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Rusya’nın Belgorod Valisi Vyacheslav Gladkov, bugün Korocha ilçesinde bir uçağın düştüğünü ve kurtulan olmadığını açıkladı.

GENEL

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, bugün Moskova’da Kuzey Kore Dışişleri Bakanı Choe Son-hui ile bir araya geldi.  

SonDakika

Hakan Fidan: ABD, DEAŞ ile mücadele bahanesiyle örgüte destek vermektedir. Rusya da Mümbiç'te PKK varlığına göz yummaktadır.

GÜNCEL

 Rusya’da tutuklu olan ve 6 Aralık’tan itibaren haber alınamayan muhalif avukat Aleksey Navalni’nin Kuzey Kutbu’na yakın Yamal Yarımadası’ndaki bir hapishanede...

EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Rusya’nın başkenti Moskova’da, Rosatom Başkanı Aleksey Lihaçev ile görüştü.

GENEL

Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Rusya’da Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile bir araya geldi.

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Kuzey Kore Devlet Başkanı Kim Jong-un, Rusya’nın doğusundaki Amur Oblastı'nda bir araya geldi.

GÜNCEL

Küba Dışişleri Bakanlığı, Rusya’da yaşayan Küba vatandaşlarını, Ukrayna’daki askeri güçlere dahil etmek için faaliyet gösteren insan kaçakçılığı ağını tespit ettiklerini...

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’le görüşme öncesi basına açıklamada bulundu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya’da mevkidaşı Sergey Lavrov ile düzenlenen ortak basın toplantısında konuştu.

GENEL

CIA Başkanı William Burns, Aspen Güvenlik Forumu’nda, Wagner lideri Yevgeny Prigojin’in geçen ay Rusya’da çıkardığı isyana dair değerlendirmelerde bulundu.

GÜNCEL

Rusya’da isyan başlatan Wagner güçlerinin Belarus’a taşınacağı iddiaları sonrası Polonya Sınır Muhafızları, Belarus sınırında güvenliği artırıyor.