Turkish Haberleri

Turkish haberleri ve güncel Turkish gelişmeleri, Turkish ile ilgili tüm video, Turkish fotoğrafları ve Turkish haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenski görüşmesi başladı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Washington'da, ABD Senatosu Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Benjamin Cardin ve beraberindeki Komite Üyesi Senatörler ile görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı yarın Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenskiy’nin resmi ziyaret kapsamında Türkiye’ye geleceğini açıkladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bir araya geldi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi davetlisi olarak Türkiye'ye gelen İtalya Savunma Bakanı Guido Crosetto ile bir araya geldi.

EKONOMİ

Dünyanın en çok noktasına uçan Türk Hava Yolları'nın (THY) 6'ncı kıtada olan Avustralya'ya uçuşlara başladı.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği İngiltere'de, Savunma Bakanı Grant Shapps ile görüştü.

İş Dünyası

Geleneksel Türk kahvesini çağdaş bir dokunuşla yeniden tanımlayan Selamlique Istanbul, yedinci mağazasını İGA İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde açtı.

English News

Our globally renowned brain surgeon, Prof. Dr. Uğur Türe, achieved a significant success and set a record by appearing for...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Fransa Dışişleri Bakanı Stephane Sejourne ile San de Janeiro’de görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile telefonla görüştü.