Abdulkadir Haberleri

abdulkadir haberleri ve güncel abdulkadir gelişmeleri, abdulkadir ile ilgili tüm video, abdulkadir fotoğrafları ve abdulkadir haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Belçika’nın başkenti Brüksel’de AB Komşuluk ve Genişleme Komiseri Oliver Varhelyi ile bir araya geldi.

GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kazakistan'da Avrasya Ekonomik Birliği Altyapı ve Enerji Bakanı Kocaşev Arzibek Orozbekoviç ile görüştü.

GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, resmi temaslarını sürdürdüğü Astana’da, Kazakistan Ulaştırma Bakanı Marat Karabayev ile bir araya geldi.

GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kazakistan’da Özbekistan Ulaştırma Bakanı İlkhom Makhkamov ile görüştü.

GÜNCEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kazakistan’da düzenlenen Uluslararası Ulaştırma ve Lojistik Forumu’na katıldı.

GÜNCEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Zengezur Koridoru bağlantısının hayata geçmesi, aslında tüm Türk dünyasını birbirine bağlayacaktır" dedi.

GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türk Devletleri Teşkilatı Çok Modlu Ulaştırma ve Lojistik Forumu'na katıldı.

GENEL

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ukrayna Başbakan Yardımcısı ve Altyapı ve Bölgesel Kalkınma Bakanı Oleksandr Kubrakov ile video konferansla...

EKONOMİ

İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri (İMEAK) Deniz Ticaret Odası Ağustos ayı meclis Toplantısı Beyoğlu'nda bulunan Deniz Ticaret Odası...

GÜNCEL

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle 2 ay hizmet verecek olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Treni, Ulaştırma...

EKONOMİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "2023'ün ilk 5 ayında 299 binden fazla kruvaziyer yolcusunu misafir ettik" dedi.

SİYASET

Yeni kabinede Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olan Abdulkadir Uraloğlu, Adil Karaismailoğlu'ndan görevi devraldı.