Ali Haberleri

ali haberleri ve güncel ali gelişmeleri, ali ile ilgili tüm video, ali fotoğrafları ve ali haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Eski spordan sorumlu devlet bakanı ve Trabzonspor'un eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz, Beşiktaş’taki evinde kızı tarafından ölü bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını kıldığı Üsküdar'daki Hz. Ali Camii'nden çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

GENEL

Savunma Sanayii Başkanlığı'nda Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın katılımıyla 'İnsanlı Hava Platformları İmza Töreni' gerçekleştirildi.

SonDakika

Bakan Yerlikaya: 7 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 'Bozdoğan-26' operasyonlarında 20 şüpheli yakalandı.

SPOR

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Ali Koç, “Tek bir gündemimiz vardı. Türkiye Futbol Federasyonu’nun seçim tarihinin belirlenmesi" dedi.

SonDakika

Bakan Yerlikaya, Düzce’de 14 sürücünün trafikte birbirlerine selektör yaparak radar uyarısı yapması sebebiyle uygulanan cezaların iptal edildiğini bildirdi.

SonDakika
GENEL

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı’nın Genel Kurulu’nu yapmak üzere geldiği İtalya’da Papa Francesco ile bir görüşme gerçekleştirdi.

SonDakika

İçişleri Bakanı Yerlikaya: Mahsur kalan 19 kabindeki 137 kişi başarıyla tahliye edilmiştir. 5 kabinde 29 kişinin tahliyesine de devam edilmektedir.

GENEL

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, bugün sosyal medya hesabından dikkat çeken mesaj paylaştı...

SPOR

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Şanlıurfa'da yaptığı açıklamada Süper Kupa maçına U19 ile gelmenin sadece maçın tarihi ile ilgili olmadığını...

SPOR

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, "Bizim Şanlıurfa'ya borcumuz var. Şanlıurfa'daki esnafa, taraftarımıza ve güzel insanlara borçluyuz" dedi.