Arabistan Haberleri

arabistan haberleri ve güncel arabistan gelişmeleri, arabistan ile ilgili tüm video, arabistan fotoğrafları ve arabistan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Suudi Arabistan merkezli televizyon kanalına yaptığı açıklamada, İsrail ve Hamas arasındaki olası anlaşmayı değerlendirdi.

GENEL

Suudi Arabistan Veliaht Prensi ve Başbakanı Muhammed bin Selman, Rusya Başkanlık Seçimlerini kazanan Vladimir Putin ile telefonda görüşerek tebrik etti.

EKONOMİ

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)' nun düzenlediği Türkiye- Suudi Arabistan Yatırım ve İş Forumu, İstanbul'da gerçekleştirildi.

SonDakika

Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, Tunus Büyükelçiliğine Ahmet Misbah Demircan, Kuzey Makedonya Büyükelçiliğine Fatih Ulusoy ve...

GENEL

İsrail Başbakanı Netanyahu’nun sivillerin Refah kentini terk etmesi talebi sonrası gündeme gelen olası ‘Refah saldırısı’, dünyadan tepki gördü.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türk Savunma Sanayii, Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da ikinci kez düzenlenen World Defense Show (WDS) Fuarı’na 63 savunma sanayi firması ile...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Prens Faysal bin Ferhan Al Suud ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Suudi Arabistan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Fayyadh Hamed R. Alruwaili'yi kabul etti.

GENEL

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, resmi ziyaret için gittiği Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da temaslarda bulundu ve heyetler arası görüşmeler...

GENEL

Suudi Arabistan Başbakanı Veliaht Prens Muhammed bin Selman, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile bugün telefonda görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı 8’inci Olağanüstü İslam Zirvesi’nde liderler aile fotoğrafı çekimine katıldı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Farhan ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.