Ardından Haberleri

ardından haberleri ve güncel ardından gelişmeleri, ardından ile ilgili tüm video, ardından fotoğrafları ve ardından haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, Kasım 2024’te yapılacak ABD Başkanlık Seçimleri’nden çekilme kararını açıklamasının ardından, mevcut Başkan Yardımcısı Kamala Harris’in aday...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 saat 25 dakika süren Kabine toplantısının ardından açıklamada bulundu.

GENEL

ABD Başkan adayı olan Trump, kendisine yönelik yapılan suikast girişiminin ardından bugün Wisconsin eyaletinde düzenlenen Cumhuriyetçi Parti Ulusal Kongresi’ne katıldı.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Washington’da düzenlenen NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’nin ardından basın toplantısı düzenledi. ,

GENEL

İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, genel seçimleri kaybetmesinin ardından Başbakanlık görevinden ve Muhafazakar Parti liderliğinden istifa etme kararı aldığını duyurdu.

EKONOMİ

Türkiye, Singapur'da düzenlenen Mali Eylem Görev Gücü (FATF) Genel Kurulu'nun ardından Ekim 2021'den beri dahil olduğu gri listeden çıkarıldı.

MÜZİK

Megastar Tarkan, 7 yıl aradan sonra kaydettiği ilk albümü “Kuantum 51” ile, heyecanlı bekleyişin ardından 14 Haziran’da sevenleriyle buluştu.

GENEL

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin ardından Suriye, Irak ve Mısır liderlerinden taziye mesajları paylaşıldı.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler (BM) Filistin Ajansı (UNRWA), İsrail’in tahliye emrinin ardından 300 bin kişinin Refah’tan ayrılmak zorunda kaldığını duyurdu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki Kabine Toplantısının ardından açıklamada bulundu.

GÜNCEL

Almanya Dışişleri Bakanlığı’ndan, İsrail’in ülkede Al Jazeera medya kuruluşunu yasaklamasının ardından yapılan açıklamada, “İsrail yanlış sinyal gönderiyor” denildi.

GENEL

Birleşmiş Milletler, Dünya Sağlık Örgütü ve Avrupa Birliği, İsrail Başbakanı Netanyahu’nun “Anlaşma olsa da olmasa da Refah’a gireceğiz” açıklamasının ardından...