Asgari Haberleri

asgari haberleri ve güncel asgari gelişmeleri, asgari ile ilgili tüm video, asgari fotoğrafları ve asgari haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücretin 11 bin 402 lira olarak uygulanacağını belirterek, "Milletimize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 'Yeni asgari ücret çalışanlarımıza, ailelerine ve işverenlerimize hayırlı olsun'' dedi. 

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Asgari ücret Temmuz ayından itibaren net 11 bin 402 TL olarak uygulanacaktır. Milletimize hayırlı ve uğurlu olsun. İşçi...

SİYASET

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Muhalefetin seçim atmosferinden ve uğradığı ağır hezimetin şokundan hala çıkamadığını görüyoruz" dedi.

EKONOMİ

TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ı ziyaret ettikten sonra gazetecilere konuştu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 13 Haziran'da başlayacak asgari ücret görüşmelerine ilişkin, "Yaşanan ekonomik gelişmeler, enflasyon başta olmak üzere değerlendirilecek ve...

SonDakika

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz (asgari ücret görüşmelerine ilişkin): Asgari ücret müzakereleri başlayacak. Yaşanan ekonomik gelişmeler değerlendirilecek ve uzlaşmayla sonuçlandırılacak.