Astronot alper gezeravcı Haberleri

astronot alper gezeravcı haberleri ve güncel astronot alper gezeravcı gelişmeleri, astronot alper gezeravcı ile ilgili tüm video, astronot alper gezeravcı fotoğrafları ve astronot alper gezeravcı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, uzaydan çektiği İstanbul'u paylaştı...

BİLİM-TEKNOLOJİ

 İlk Türk astronot Alper Gezeravcı’nın da aralarında bulunduğu Axiom Mission 3 mürettebatı dünyaya dönüş için hazırlıklara başladı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, dünyaya dönüşünün bir kez daha ertelenmesine ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Uluslararası Uzay İstasyonu’nda yaptığı biyolojik ve biyoteknolojik deneyler hakkında bilgi verdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ISS'de bilimsel deneylerini sürdüren Türk astronot Alper Gezeravcı ile canlı bağlantı gerçekleştirdi.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı ve 3 ekip arkadaşına, Uluslararası Uzay İstasyonu’nda karşılama töreni yapıldı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye’nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravcı’yı taşıyan Dragon uzay aracı TSİ 13:47’de Uluslararası Uzay İstasyonu’na (ISS) kenetlendi.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye'nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravcı'nın da içinde bulunduğu SPACEX'e ait uzay aracı Florida'daki Kennedy Uzay Merkezi'nden başarıyla fırlatıldı.

GÜNCEL

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın da yer alacağı fırlatmanın ertelendiğini duyurdu.