Ateşkes Haberleri

ateşkes haberleri ve güncel ateşkes gelişmeleri, ateşkes ile ilgili tüm video, ateşkes fotoğrafları ve ateşkes haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Avustralya, Yeni Zelanda ve Kanada başbakanları bugün ortak açıklama yaparak Gazze’de acil ateşkes çağrısında bulundu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Prens Faysal Bin Ferhan Al-Suud ile birlikte İstanbul’da ortak basın toplantısı yaptı.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail ile Hamas arasında devam eden ateşkes müzakerelerine ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ile görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Estonya Cumhurbaşkanı Alar Karis ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakan Hakan Fidan, resmi temaslarda bulunmak üzere Türkiye'ye gelen Çekya Dışişleri Bakanı Jan Lipavsky ile bakanlıkta bir araya geldi.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant ile telefonda görüştü. İki bakan, Lübnan-İsrail sınırındaki son gelişmeleri değerlendirdi.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Orta Doğu görüşmeleri kapsamında İsrail’i ziyaret etti...

GENEL

Hamas hareketi, BM Güvenlik Konseyi’nin dün akşam Gazze'de ateşkes ve rehinelerin serbest bırakılmasına ilişkin çağrıda bulunan kararını memnuniyetle karşıladığını açıkladı.

GENEL

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde (BMGK) Gazze'de hemen ateşkes öngören ve rehinelerin serbest bırakılmasına ilişkin karar tasarısı kabul edildi.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile dün Washington’da bir araya geldi.

GENEL

ABD Stratejik İletişimden Sorumlu Ulusal Güvenlik Koordinatörü John Kirby, basın toplantısı düzenledi... Kirby: Hamas’tan ateşkes için resmi yanıt bekliyoruz