Atina Haberleri

atina haberleri ve güncel atina gelişmeleri, atina ile ilgili tüm video, atina fotoğrafları ve atina haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Türkiye  ile Yunanistan arasında 2021 yılında başlayan ‘Pozitif Gündem’ girişiminin 6'ncı toplantısı, 26 Nisan 2024 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, Yunanistan'ın Ege Denizi'nde ilan edeceğini duyurduğu 'deniz parkı' hakkında açıklamada bulundu.

GÜNCEL

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türk-Yunan Medya ve Akademi Forumu'na video mesajla katıldı. 

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan'da Dr. Sadık Ahmet'in ailesi ile Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu üyelerini kabul etti.

GENEL

İngiltere Kralı Charles’ın dün Dubai'de giyindiği kravatın Yunanistan bayrağının renklerini ve sembollerini temel alan deseni, dikkat çekerek dünya basınında gündem...

SonDakika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

MAGAZİN

Leaderscxo (Sanat Bilim Kültür, Cemiyet ve iş Dünyası ile alakalı Global Sosyal Platform) kurucu başkanı Cenk Dağcı yaz tatili için...

GÜNCEL

Yunanistan’da orman yangınlarıyla mücadele sürüyor. Marmaris yakınlarındaki Rodos adasında tahliye edilenlerin sayısı 19 bine ulaştı.

GÜNCEL

Yunanistan’da orman yangınlarıyla mücadele sürüyor. Yunan itfaiyesi, ülke genelinde 79 farklı noktada yangın olduğunu duyurdu.

GÜNCEL

Yunanistan’ın Attika ve Korint bölgelerinde çıkan orman yangınlarıyla mücadele sürüyor.

GÜNCEL

İtalyan itfaiyesi Vigili del Fuoco, Yunanistan’ın başkenti Atina’nın kuzeybatısındaki orman yangınına uçakla yapılan müdahale anlarının görüntülerini paylaştı.