Australia Haberleri

australia haberleri ve güncel australia gelişmeleri, australia ile ilgili tüm video, australia fotoğrafları ve australia haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Avustralya Dışişleri Bakanı Penny Wong, dün İngiltere’de serbest bırakılan Wikileaks’in kurucusu Julian Assange için geçen iki yıl boyunca hükümetin onu...

GENEL

Avustralya Dışişleri Bakanı Penny Wong, Biden’ın ateşkes önerisini memnuniyetle karşıladıklarını belirterek iki tarafa da öneriyi kabul etme çağrısı yaptı.

GÜNCEL

Avustralya Dışişleri Bakanı Penny Wong, bugün Çin’in beş büyük Avustralyalı et üreticisine uyguladığı ithalat engelini kaldırdığını duyurdu.

GENEL

Kanada, Avustralya ve Almanya Dışişleri Bakanlıklarından İsrail'in Refah'a düzenlediği ve 'hata' olduğunu söylediği saldırıyla ilgili kınama açıklamaları yapıldı.

GÜNCEL

Avustralya Başbakanı Anthony Albanese, düzenlediği basın toplantısında yaşanan helikopter olayına değindi.

GÜNCEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meksika, Endonezya, Güney Kore, Türkiye ve Avustralya'nın oluşturduğu MIKTA'nın parlamento başkanları toplantısında konuştu.

GÜNCEL

Avustralya polisi, dün Sydney’deki bir kilisede düzenlenen ve birden fazla kişinin yaralandığı bıçaklı saldırının ‘terörle ilişkili’ olduğunu açıkladı.

GÜNCEL

Avustralya Başbakanı Anthony Albanese, 13 Nisan’da Sydney’deki AVM’de düzenlenen bıçaklı saldırıda saldırgana merdivenlerde karşı koyan Fransız Damien Guerot’u kahraman ilan...

GENEL

Avustralya Dışişleri Bakanlığı, İsrail’in WCK çalışanlarının öldürüldüğü saldırıya ilişkin başlattığı soruşturmaya Hava Kuvvetleri Komutanı Mareşal Mark Donald Binskin’in danışman olarak...

GENEL

İngiltere İşçi Partisi Milletvekili Richard Burgon'dan İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron'a mektup gönderdi.

GENEL

Dünya liderleri ve uluslararası örgüt yetkilileri Gazze’de hayatını kaybeden 7 World Central Kitchen (WCK) görevlisi için başsağlığı mesajları paylaştı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Avustralya Dışişleri Bakanı Penny Wong ile telefonda görüştü.