Bakan bolat Haberleri

bakan bolat haberleri ve güncel bakan bolat gelişmeleri, bakan bolat ile ilgili tüm video, bakan bolat fotoğrafları ve bakan bolat haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat kasım ayı dış ticaret rakamlarını açıkladı. Bolat: "Kasımda tarihimizin en yüksek aylık ihracat rekorunu kırdık" dedi.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, yılın 3'üncü çeyreğine ilişkin Gayri Safi Yurtiçi Hasıla (GSYH) verileriyle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, cari işlemler hesabında kalıcı iyileşmenin sağlanmasına yönelik çalışmalara kararlılıkla devam edildiğini açıkladı.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İş Dünyası ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileriyle Haliç Kongre Merkezinde bir araya geldi.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, bakanlıkta ekim ayı dış ticaret verilerine ilişkin basın toplantısı düzenledi. 

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, MÜSİAD tarafından düzenlenen Vizyoner’23 Zirvesi’nde konuştu...

EKONOMİ

Türkiye-Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Ekonomi ve Ticaret Ortak Komisyonu 1. Dönem (JETCO) toplantısı bu sabah Beşiktaş'ta gerçekleşti.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat ve Mısır Ticaret ve Sanayi Bakanı Ahmed Samir Saleh ortak basın açıklamasında bulundu.

EKONOMİ

Ticaret  Bakanı Ömer Bolat, Ticaret Bakanlığı'nda Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Genel Başkanı Mahmut Gürcan ve beraberindeki heyet ile bir...

EKONOMİ

Türk Devletleri Teşkilatı Ticaret ve Ekonomiden Sorumlu 12. Bakanlar Toplantısı İstanbul'da gerçekleşti.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen ‘Texhibition İstanbul Kumaş Ve Tekstil Aksesuarları Fuarı'nda konuştu.

GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Ankara'da Endonezya Büyükelçisi Lalu Muhamad Iqbal ile bir araya geldi.