Bakan güler Haberleri

bakan güler haberleri ve güncel bakan güler gelişmeleri, bakan güler ile ilgili tüm video, bakan güler fotoğrafları ve bakan güler haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) ihtiyaçları doğrultusunda başlatılan 4 füze projesinin seri üretim sözleşmesi imzalandı.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberindeki kuvvet komutanları ile birlikte Konya'daki 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'nda inceleme ve denetlemelerde bulundu.

SİYASET

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında toplanan TBMM Genel Kurulu'nda Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Dışişleri...

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Irak ve Suriye'nin kuzeyinde toplam 71 hedefe hava harekatı icra ettik" dedi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Malezya Savunma Bakanı Mohamed Khaled Nordin ile telefonda görüştü.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan Savunma Bakanları Toplantısı’na katılmak üzere Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye gitti.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, yurt içi ve sınır ötesindeki birlik komutanları ile video konferans toplantısında görüştü. 

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Komşumuz Yunan halkı emin olmalıdır ki Türkiye, Yunanistan'la barış içinde ve müreffeh bir gelecekten yanadır."...

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Yunanistan ile görüşmeler gayet olumlu geçti" dedi.

GÜNCEL

MSB Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, son 1 haftada yapılan faaliyetlere ilişkin, bakanlıkta bilgilendirme toplantısı düzenledi.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Brüksel'de Ukrayna Savunma Temas Grubu Toplantısı'na katıldı.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Milli Savunma Üniversitesi'nin 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın açılış töreninde konuştu.