Bakan kacır Haberleri

bakan kacır haberleri ve güncel bakan kacır gelişmeleri, bakan kacır ile ilgili tüm video, bakan kacır fotoğrafları ve bakan kacır haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


BİLİM-TEKNOLOJİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Türksat 6A haberleşme uydumuzun üretim süreçlerini tamamladık" dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NG Kütahya Seramik 100. Yıl Fabrikası'nın açılış programına katıldı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

 İlk Türk astronot Alper Gezeravcı’nın da aralarında bulunduğu Axiom Mission 3 mürettebatı dünyaya dönüş için hazırlıklara başladı.

GENEL

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Fransa'nın Ankara Büyükelçisi Isabelle Dumont'u kabul etti.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye'nin ilk uzay yolcusu Alper Gezeravcı'yı taşıyan Dragon uzay aracı, Uluslararası Uzay İstasyonu’na (ISS) ulaştı. Gezeravcı'nın bulunduğu ekip, Uzay İstasyonundaki...

BİLİM-TEKNOLOJİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Gelecekte yerli uzay aracımızla insansız ay misyonunu da gerçekleştireceğiz" dedi.

GÜNCEL

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Ankara'daki bir otelde düzenlenen 13'üncü Türkiye Enerji Zirvesi'ne katıldı.

GENEL

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Belçika’nın başkenti Brüksel’de TÜBİTAK Ufuk Avrupa Proje Pazarı açılışında konuştu.

EKONOMİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, resmi temaslarını sürdürdüğü Güney Kore’nin başkenti Seul’de teknoloji şirketleriyle toplantı gerçekleştirdi.

GENEL

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır, Hindistan’ın Bangalor kentinde düzenlenen G20 Dijital Ekonomi Bakanları Toplantısına katıldı.

EKONOMİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "120 bin liradan 500 bin liraya kadar KOBİ'lerimize finansman desteği sağlayacağız" dedi.

GÜNCEL

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, bakanlıkta düzenlenen toplantıda basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündeme ilişkin soruları yanıtladı.