Başbakan Haberleri

başbakan haberleri ve güncel başbakan gelişmeleri, başbakan ile ilgili tüm video, başbakan fotoğrafları ve başbakan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Amman’da Ürdün Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Ayman Safadi ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, "Erdoğan ve Meloni buluşması, yeni olumlu sonuçların habercisi olabilir" dedi.

GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Moldova Başbakan Yardımcısı ve Ekonomik Kalkınma ve Dijitalleşme Bakanı Dumitru Alaiba ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Irak Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin ile bir araya geldi. 

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İspanya’da İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İspanya’da İrlanda Başbakan Yardımcısı, Dışişleri ve Savunma Bakanı Micheal Martin ile görüştü.

GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Rusya Başbakan Yardımcısı Aleksandr Novak ve beraberindeki heyet ile Rus-Türk Karma Ekonomik Komisyonu olağan toplantısına katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Rusya Başbakan Yardımcısı Aleksandr Novak ile görüştü...

GENEL

Belçika Başbakan Yardımcısı Petra De Sutter, İsrail’in uluslararası kamuoyunun ateşkes çağrılarını görmezden geldiğini belirtti...

EKONOMİ

14’üncü Türk-Arap Ekonomi Forumu (TAF) İstanbul Çırağan Sarayı’nda gerçekleşti...

GENEL

Birleşik Krallık Parlamentosu’nun Muhafazakar Parti üyesi Paul Bristow, Başbakan Rishi Sunak’a açık mektup göndererek Gazze’de ateşkes çağrısında bulunmuştu.

EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Sakarya Sahası'nda bugün itibarıyla şebekemize günlük 4 milyon metreküplük bir gaz akışı mevcuttur"...