Başkenti Haberleri

başkenti haberleri ve güncel başkenti gelişmeleri, başkenti ile ilgili tüm video, başkenti fotoğrafları ve başkenti haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, resmi ziyarette bulunmak üzere gittiği Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de Maliye Bakanı Mihaly Varga ile görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi için bulunduğu ABD’nin başkenti Washington’da İtalya Başbakanı Meloni ile görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi için bulunduğu ABD’nin başkenti Washington’da Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD’nin başkenti Washington’da NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katıldı.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, ABD’nin başkenti Washington’daki Andrew W. Mellon Oditoryumu’nda, NATO’nun 75. yılı kapsamında düzenlenen törende konuştu.

GÜNCEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, ABD’nin başkenti Washington’da Ukrayna Meclis Başkanı Ruslan Stefanchuk ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi’ne katılmak üzere ABD’nin başkenti Washington’a gitti.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, NATO Parlamento Başkanları Zirvesi dolayısıyla bulunduğu ABD’nin başkenti Washington’da ABD’de faaliyet gösteren iş insanlarıyla bir araya...

GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Belçika’nın başkenti Brüksel’de Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Valdis Dombrovskis ile bir araya geldi.

GENEL

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, NATO Parlamento Başkanları Zirvesi’ne katılmak üzere ABD’nin başkenti Washington’a gitti.

GENEL

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Romanya’nın başkenti Bükreş’te düzenlenen Sosyalist Enternasyonal Avrupa Komitesi Toplantısına katıldı.

GENEL

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Vilnius’ta Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanı Theodoros Rousopoulos ile görüştü.