Başkenti Haberleri

başkenti haberleri ve güncel başkenti gelişmeleri, başkenti ile ilgili tüm video, başkenti fotoğrafları ve başkenti haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İsrail Maliye Bakanı Bezalel Smotrich, başkenti Kudüs olan bir Filistin devletini kabul etmeyeceklerini belirtti.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Malta’nın başkenti Valetta’da Malta Dışişleri Bakanı Ian Borg ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde, 30-31 Ocak 2024 tarihleri ​​arasında, Birleşmiş Arap Emirlikleri başkenti Abu Dabi’de organize edilen Çalıştaya, Türk Savunma...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Romanya'nın başkenti Bükreş'te Romanya Dışişleri Bakanı Luminita Odobescu ile bir araya geldi.

GÜNCEL

Yemen Dışişleri Bakanı Ahmed Avad bin Mubarak bugün Belçika’nın başkenti Brüksel’de Avrupa Birliği (AB) Siyasi ve Güvenlik Komitesi’nde konuştu.

GÜNCEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) başkenti Abu Dabi’de ASELSAN BAE Ofisi’nin açılışını gerçekleştirdi.

GÜNCEL

ABD’nin başkenti Washington’da bir bina, doğal gaz sızıntısının ardından patlayarak yerli bir oldu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Pakistanlı mevkidaşı Jalil Abbas Jilani ve İranlı mevkidaşı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile telefonda görüştü.

EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Libya’nın başkenti Trablus’ta düzenlenen Libya Enerji ve Ekonomi Zirvesi'ne katıldı.

GENEL

Fransa’da kabine değişikliği sonrası Dışişleri Bakanlığı görevine gelen Stephane Sejourne ilk ziyaretini Ukrayna’nın başkenti Kiev’e yaptı.

GÜNCEL

ABD ve İngiltere büyükelçilikleri, Çekya’nın başkenti Prag’da dün Charles Üniversitesi Sanat Fakültesi'nde (FFUK) düzenlenen ve 15 kişinin öldüğü saldırıda hayatını...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan Başbakanı Viktor Orban’ın davetine icabetle resmî temaslarda bulunmak üzere gittiği Macaristan’ın başkenti Budapeşte’ye ulaştı.