Beşiktaş başkanı Haberleri

beşiktaş başkanı haberleri ve güncel beşiktaş başkanı gelişmeleri, beşiktaş başkanı ile ilgili tüm video, beşiktaş başkanı fotoğrafları ve beşiktaş başkanı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, toplantı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu...

SPOR

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 26'ncı haftasında Beşiktaş United Payment, sahasında Fenerbahçe Petrol Ofisi'ni 4-2 mağlup etti.

SPOR

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, "Bizim kulüp olarak ayda yaklaşık 100 milyona yakın futbolcu ödememiz var. Baktığınızda Beşiktaş'ın her ay ciddi...

CEMİYET

Beşiktaş Kulübü’nün 2’nci Başkanı Hüseyin Yücel ile Nurşah Adalı iş, eğitim ve spor dünyasından isimlerin katıldığı düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.

SPOR

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri, Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

SonDakika

Beşiktaş Kulübü'nün 35'inci başkanı Hasan Arat oldu.

SPOR

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah-beyazlıların Onursal Başkanı merhum Süleyman Seba’nın 9’uncu ölüm yıl dönümünde anma mesajı yayımladı.

SPOR

Beşiktaş’ta bugün oynanacak Konyaspor maçının ardından sözleşmesi sona erecek olan Atiba Hutchinson’a karşılaşma öncesinde veda edildi.